Meubelmerk uitgelicht: PTMD Meubels

Klaar met thuis verbouwen? Dat betekent dat het tijd is geworden om je huis in te richten. Persoonlijk vinden wij Thuisverbouwen leuk, maar inrichten leuker. Vandaar dat we vandaag een Nederlands meubelmerk uitlichten: PTMD Meubels. Dit meubelmerk werd in 1992 opgericht na een reis over de wereld. Tijdens deze reis kwamen zij tal van gave, speciale items tegen. Perfect als originele woonaccessoires met een uniek karakter. Zo is de mix tot stand gekomen die tot de dag van vandaag de basis vormt voor de collectie van PTMD: meubels met invloeden van overal ter wereld. Sinds een aantal jaar verkoop PTMD ook meubels: een grote stap voor dit meubelmerk.

PTMD Home Collection staat voor comfortabele meubels

Een element dat terugkomt in alle zitmeubels van PTMD: de zitmeubelen zien er ontzettend goed uit, en zijn ook nog eens erg comfortabel. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de eetkamerstoelen en fauteuils van fluweel. Ze ogen luxe en zijn ontzettend zacht door de bekleding met velvet stof. Ook in de kussens en plaids van PTMD zit deze zelfde warme uitstraling. Daardoor hoef je eigenlijk weinig meer met de accessoires te doen, ondanks dat het merk er daar natuurlijk ook veel van heeft.

Industrieel en stoer met een luxe touch

In elk van de meubels, maar met name in de PTMD kasten, zie je veel terug van de industriele stijl. Dit is natuurlijk een van de woontrends van 2020. De metalen opbergkasten hebben door het gebruik van metaal dit stoere karakter. Ondanks het gebruik van metaal zijn de kasten wel hoogwaardig afgewerkt, wat ze luxe maakt. Dit in combinatie met de stoffen zorgt voor een totaalplaatje.

Waarom kiezen voor meubels & accessoires van PTMD?

● Industrieel en stoer, maar toch een erg luxe uitstraling

● Meubels met karakter, geinspireerd door bijzondere plekken op aarde

● Hoogwaardige afwerking en gebruik van echt goede materialen

● Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en daardoor betaalbaar

Kortom: jouw hele huis inrichten met PTMD meubels

Enkel voor de slaapkamer heeft PTMD nog geen meubels. Een bed of garderobekast ga je er bijvoorbeeld niet vinden. Maar voor alle andere meubels in de woonkamer, eetkamer, eethoek of hal kun je bij het merk terecht. Met een rede: het merk doet namelijk alleen waar het het allerbeste in is. Een prachtige collectie creeeren die het merk verkoopt. Ben je benieuwd geworden naar dit Nederlandse meubelmerk? Bekijk dan de meubels van PTMD via Homeblend. Daar vergelijk je eenvoudig alle woonwinkels die PTMD online verkopen en vind je gemakkelijk de meubels voor jouw interieur.