Zorg voor een goede veiligheid met noodverlichting en deursluiters

Stel het jezelf maar eens voor, je bent in een openbaar gebouw en plotseling valt de elektriciteit uit. Wanneer je dit nog nooit hebt meegemaakt, kan dit best eng en wel verschieten zijn. Wat heel erg belangrijk is in een openbaar gebouw, is dat dan de noodverlichting goed zijn werk doet. Op die manier kan je toch op een veilige manier het gebouw verlaten en kom je er alleen maar met de schrik vanaf! 

Wat is goede noodverlichting? 

Goede noodverlichting is eigenlijk een algemene naam voor functioneel licht dat gaat branden vanaf het moment dat de elektriciteit uitvalt. Ook kan het zijn dat noodverlichting altijd brandt, maar dan moet deze dus ook blijven branden wanneer de stroom uitvalt. Op die manier kunnen mensen in een openbaar gebouw op een veilig en toch snelle manier de weg naar buiten vinden. Wanneer noodverlichting juist en goed wordt geïnstalleerd, hebben mensen vaak veel minder de neiging om in paniek te schieten wanneer er dan zoiets moest gebeuren in een openbaar gebouw.

Zorg voor goede deursluiters 

In openbare gebouwen is het ook belangrijk om voor goede en veilige deursluiters te zorgen. Zeker in geval van nood is dit erg belangrijk. Goede deursluiters zorgen ervoor dat een deur niet meteen dicht valt als je ze hebt open gedaan. Een deursluiter zorgt ervoor dat een deur langzaam aan terug dichtgaat. Op die manier kan iedereen op een veilige manier naar buiten. Er zijn verschillende modellen en soorten deursluiters te verkrijgen. Het belangrijkste is dat wanneer er een keuze is gemaakt, de deursluiter op de juiste manier gemonteerd wordt op de deur.

Online aankopen 

Wil je noodverlichting en deursluiters aankopen? Dan kan je dit heel gemakkelijk online doen. Bij noodverlichting-shop.nl en deurdrangers-shop.nl koopt u de meest veilige deursluiters en de perfecte noodverlichting die je wenst. Ervaren in beide gebieden en ze staan altijd klaar om wensen, vragen of tips te beantwoorden of te geven. Vaak zijn deze producten erg belangrijk een meestal ook wel dringend. Als je daarom voor 23u ‘s avonds besteld, heb je het product vaak de volgende dag al in huis!