Naambordjes voordeur

Naambordjes voor de voordeur zijn helemaal hip en er is tegenwoordig erg veel vraag naar. Het leuke aan naambordjes naast de voordeur is dat je ze zelf eenvoudig online ontwerpt. Ze zijn in vele verschillende maten, kleuren, modellen en types te verkrijgen. Zo zit er voor iedereen altijd wel iets leuks bij.

Waarom een naambordje?

Hip hoor die naambordjes, maar waarom zou je eigenlijk een naambordje aanschaffen? Nou, een naambordje naast de voordeur is in eerste instantie erg handig voor de postbode. Zo kan hij makkelijk jouw woning vinden. Een woning zonder huisnummer is namelijk lastig te vinden.

Lees verder...

Een naambordje is natuurlijk ook makkelijk voor bezoekers. En wat denk je van de buurtbewoners? Naambordjes geven buurtbewoners namelijk een gevoel van veiligheid. Wist je dat PvdA raadslid çelik in 2000 zelfs een campagne voor naambordjes opgezet heeft? Hij wilde de ‘gevoelens van onbehagen en onveiligheid’ indammen door middel van meer naambordjes naast de voordeur. Aanleiding hiervoor was een flyer campagne in de wijken Spangen en Nieuwe Westen in Rotterdam.

Een andere reden voor het aanschaffen van naambordjes is omdat naambordjes een woning verfraaien. Het is decoratie die je huis een extra persoonlijk tintje geven.

Wat zet je op een naambordje?

Je hebt besloten een naambordje aan te schaffen. Je gaat een naambordje zelf online ontwerpen, maar wat zet je erop? Zet je jouw volledige voornaam op het naambordje of alleen de voorletter? En komen ook de namen van de kinderen of het naambordje? En dan nog het huisnummer, maak je deze groter? Moet het huisnummer er echt uitspringen van je of wil je dat hij erop staat, maar gewoon in zelfde grootte als de rest?

Onlangs las ik ergens dat het tegenwoordig zelfs hip is om de naam / namen van je huisdier(en) op het naambordje naast de voordeur te plaatsen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit nog nooit gezien heb, maar ben erg benieuwd hoe mensen hier over denken. Wat vind jij?

jun 20, 2016
3K

Thuisverbouwen is vernieuwd!

Eindelijk is het zo ver, thuisverbouwen.nl is in een nieuw jasje gestoken! Onze website is geheel vernieuwd en richt zich...