Projecttapijt voor elk (thuis)project

Voor elk project wil je natuurlijk de juiste uitstraling creëren voor jezelf en de gasten. Een kale vloer is kil en helpt alles behalve mee om warmte te genereren. Als je voor een warme en fijne sfeer wilt gaan kan je deze het beste creëren met projecttapijt. Daarmee kleed je de vloer aan op elke gewenste stijl en in elke gewenste ruimte. Verbouw jij binnenkort je kantoorruimte? Of houdt jij binnenkort een expo? Sta jij op een beurs? Of heb jij een ander project op het oog? Lees dan gauw verder!

Soorten vloeren

Het fijne van projecttapijt is dat deze vloeren in een ruim assortiment beschikbaar zijn. Zo zijn er verschillende stoffen, kleuren en maten te vinden. Denk hierbij aan print tapijt, vinyl en verschillende lopers. We kennen natuurlijk allemaal de rode loper maar wist je ook dat deze lopers er in alle gewenste kleuren aanwezig zijn? Denk aan geel, roze en zwarte lopers. Perfect voor als je deze wilt matchen bij jouw project en specifieke stijl. Daarnaast is de projecttapijt ook nog eens brandwerend en kun je met een gerust hart genieten van een prachtige vloer.

Specialist inhuren of zelf leggen?

Voor het beste resultaat kan je een specialist inhuren. Maar om eerlijk te zijn, het leggen van projecttapijt is niet moeilijk. Het zijn als het ware rollen die je eenvoudig kunt uitrollen en kunt bijsnijden waar nodig. Zo zorg je ervoor dat de gewenste ruimte in één keer wordt bedekt met het door jouw gekozen tapijt. Voor het bevestigen van de projecttapijt zijn er speciale tapes op voorraad. Deze kun je gemakkelijk matchen bij de door jouw gekozen stoffering. Twijfel je nog? Bekijk dan anders eens wat video’s online. Dan weten wij zeker dat jij dat gemakkelijk zelf kunt doen. Twijfel je nog of je projecttapijt gaat aanschaffen? Bekijk dan eens het online aanbod. Dan weten wij zeker dat jij de perfecte vloer kan vinden voor elk gewenst project. Een mooie vloer geeft sfeer in een ruimte. En dat kan natuurlijk niet ontbreken!