Tips voor persoonlijke wanddecoratie in huis

Ben je toe aan een nieuw sfeertje in huis of mis je gewoon de persoonlijke touch? Met behulp van persoonlijke (wand)decoratie kun je er eenvoudig voor zorgen dat de sfeer in huis een stuk persoonlijker wordt en je je vrienden tegelijkertijd ook je mooiste foto’s kunt showen die dan aan de muur hangen. Hieronder tips voor persoonlijke wanddecoratie of een foto tegel in huis.

Foto’s op plexiglas of tegeltje

Foto tegeltjes of een foto op plexiglas laten afdrukken is erg leuk bij een strak interieur, waarbij glas heel erg goed past. Een foto tegeltje, bijvoorbeeld van Tegeltje.nl, is vaak gemaakt van steen en past eigenlijk in elk interieur. Kies een dierbaar moment uit en laat dit voor eeuwig zichtbaar vastleggen door er een foto tegeltje of foto van plexiglas te laten drukken. Hoe leuk is dat om je huis op te fleuren en te voorzien van een persoonlijke touch?

Foto’s op canvas

De mogelijkheid om een foto af te laten drukken op canvas bestaat al erg lang, maar blijft een erg leuke manier om een dierbare foto of mooie herinnering van een reis of bepaald moment vast te laten leggen op doek en dit vervolgens op te hangen aan de muur. Zo word je elk moment dat je ernaar kijkt weer herinnert aan dit leuke moment en geeft het ook nog eens een persoonlijke touch aan je huiskamer of slaapkamer. 

Foto’s op hout

Ook een foto op hout is tegenwoordig helemaal in. Je laat een online aanbieder de foto op de houtsoort naar jouw wens afdrukken en klaar. Dit is ook een erg leuk cadeau om weg te geven aan familie of vrienden. Het enige wat je dus hoeft te doen is een leuke foto uit te kiezen en wachten maar! Denk bijvoorbeeld eens aan die mooie reis of dat leuke familiemoment om te laten vereeuwigen en op te hangen aan jouw wand.

assorted-color framed paintings on the wall