Badkamer verbouwen? Dit zijn de laatste trends!

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je begint en eindigt de dag in deze ruimte. Na verloop van tijd is het wel eens nodig om de badkamer te verbouwen. Wij hebben de laatste trends voor je op een rijtje gezet, zo kan je jouw badkamer trendy verbouwen. Lees hieronder een aantal badkamer verbouwtips!

Nieuw sanitair in de badkamer

Het vervangen van al het sanitair zorgt voor een frisse en stijlvolle uitstraling. Het bestellen van een nieuwe wastafel, kraan en doucheset zorgt ervoor dat je badkamer relatief voordelig en snel een frisse look krijgt. Tegenwoordig is zwart sanitair erg populair, mat zwarte kranen, douches en badkamer accessoires. Op Douchezaak.nl vind je een ruim assortiment aan mat zwart sanitair van topkwaliteit.

Verf de muren

De uitstraling van je badkamer wordt voor een groot deel bepaald door de kleur op de muren. Een likje verf op de muur doet dan ook wonderen voor de uitstraling van je badkamer. Het verven van de muren is vaak niet zo duur, waardoor dit ook een goede manier is om je badkamer te verbouwen bij een klein budget. De kleuren die momenteel veel gebruikt worden zijn: grijs, wit, groen en het zogenoemde blueprint.

Nieuwe badkamervloer

Een mooie vloer kan natuurlijk niet ontbreken aan je badkamer. Kies er dus voor om de vloer te renoveren of de vloer helemaal te vervangen. Bij het vervangen van de vloer is het wel belangrijk om rekening te houden met de leidingen, schakel hiervoor daarom altijd een vakspecialist in. Beton is nog altijd een van de meest gekozen badkamer vloeren, wij verwachten dat deze trend altijd in blijft. Beton is robuust, mooi, natuurlijk en stevig. Een betonnen badkamervloer is daarom altijd een aanrader.