Een schaarhoogwerker ergens vandaan halen

Ik heb een schaarhoogwerker bij een bedrijf gehuurd voor een hele goede prijs. Normaal gesproken hebben wij deze altijd zelf in het magazijn van mijn werkplek. Maar dit keer hadden we twee opdrachten met een schaarhoogwerker tegelijkertijd. En wij hadden maar één hoogwerker. Dus ik besloot mijzelf op te offeren om er eentje ergens te gaan huren. Alleen het probleem is dat er verder niet veel bedrijven zijn waar wij een hoogwerker kunnen huren. Dus ik moest even een andere oplossing gaan bedenken.

Een bedrijf die een kwalitatief goede schaarhoogwerker verhuurd

Gelukkig had ik een budget gekregen voor het huren van een schaarhoogwerker en had ik nog een week de tijd voordat ik deze moest gebruiken. Dus begon ik bij lokale connecties te vragen of ze toevallig nog een schaarhoogwerker te leen hadden staan. Elke keer kreeg ik hetzelfde antwoord terug: Helaas. Na een tijdje had ik door dat dit niet zou gaan werken, dus begon ik verder op het internet. Daar vond ik een paar verhuurbedrijven waar ik langs kon gaan. Alleen sommige hadden niet het juiste soort hoogwerker, totdat ik bij jekuntmijhuren.nl terecht kwam. Daar zag ik meteen op de homepagina de schaarhoogwerker staan die ik nodig had.

Fijn om mee te werken

Ik bekeek de foto’s op de website en het was precies hetzelfde model als die wij ook gebruiken tijdens ons werk. Echt een match made in heaven, dus ik heb meteen contact opgenomen met dit bedrijf en wist binnen no-time de hoogwerker te claimen voor die specifieke dag. Ik was helemaal blij en het was ook nog eens binnen budget. Op de dag dat ik hem ging gebruiken was het een fijne manier van werken. Ik heb totaal geen problemen mee gehad en bij het terugbrengen van de schaarhoogwerker werd ik weer vriendelijk benaderd. Een goed bedrijf om eenvoudig spullen te huren.

Contact

Bent u ook op zoek naar bepaalde wagens of machines die u kunt huren voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over alle producten die zij verhuren en nog veel meer.