Geef uw badkamer een nieuwe metamorfose

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes binnen uw woning! U begint hier de dag met een verfrissende douche en sluit de dag hier wellicht af met een warm bad. Reden genoeg om ook van de badkamer een gezellige ruimte te maken. Er zijn verschillende manieren op de badkamer een nieuwe uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van oude tegels op de muren voor strakke, moderne tegels of glasvliesbehang. Of kies voor het vervangen van oude sanitaire voorzieningen voor fris en strak sanitair in de badkamer! Wellicht heeft u momenteel een jarenoude wasmachine in de badkamer staan, die u kunt vervangen voor een nieuw en vooral energiezuiniger model. In dit artikel vertellen we u meer over het veranderen van de badkamer.

Vervang de sanitaire voorzieningen en verlichting

Een van de meest eenvoudige manieren om de badkamer een metamorfose te geven is het vervangen van de sanitaire voorzieningen en verlichting in de moderne badkamer. Veel mensen maken momenteel nog gebruik van conventionele gloeilampen of kleine spotjes, die u kunt laten vervangen voor ledverlichting. Ledverlichting is energiezuiniger en zorgt daarbij voor een warme sfeer in de badkamer. U kunt de ledverlichting vaak namelijk van kleur laten veranderen. Kies bijvoorbeeld voor wit licht in de ochtend en verander de kleur naar rood licht in de avond.

Naast het veranderen van de verlichting kan ook het veranderen van oud sanitair naar nieuw sanitair veel invloed hebben op de uitstraling van de badkamer.

Schaf een nieuwe wasmachine aan

Heeft u momenteel een erg oude wasmachine in de badkamer staan? Vervang de wasmachine voor een nieuw model! Het kopen van wasmachines is niet altijd even gemakkelijk, door het grote aantal wasmachines wat tegenwoordig aangeboden wordt. Vergelijk wasmachines door te kijken naar de inhoud, de energiezuinigheid en de mogelijkheden die ze u bieden.