Geld lenen voor een verbouwing, waar kan dat?   

Een verbouwing brengt vaak hoge kosten met zich mee, enigszins afhankelijk van de aard van de verbouwing die u uit wilt voeren. Niet iedereen beschikt over voldoende budget om deze verbouwing te kunnen bekostigen. Hoe zorgt u ervoor dat u de verbouwing van uw woning kunt betalen? Wanneer u momenteel niet voldoende budget heeft voor een verbouwing maar wel klussen in huis uit wilt voeren, kunt u bij verschillende instanties geld lenen. Waar u voorheen voor een lening naar de bank moest gaan, is het aanvragen van leningen tegenwoordig aanzienlijk makkelijker geworden. Er zijn verschillende online instanties die kleine leningen verschaffen.

Online een tijdelijke lening afsluiten

Voor het lenen van kleine bedragen kunt u in veel gevallen terecht bij online instanties. Dit zijn niet altijd banken, maar kunnen bijvoorbeeld ook bedrijven zijn die geld aan particulieren uitlenen. Let er wel op dat de rente voor kortlopende leningen vaak behoorlijk hoog is! In sommige gevallen kan het daardoor interessanter zijn om de verbouwing een maand uit te stellen, totdat u het salaris van uw werkgever ontvangen heeft.

Het maximale bedrag wat u online kunt lenen verschilt sterk per aanbieder. Vaak is het bij het aanvragen van een online lening noodzakelijk om een aantal persoonlijke gegevens door te sturen. Op basis daarvan bepaalt een geldverstrekker of u het geld ook daadwerkelijk mag lenen.

Een grotere lening afsluiten? Bel uw bank!

Wanneer u meer geld wilt lenen dan mogelijk is bij online instanties, kunt u bij uw eigen bank terecht. De bank bepaalt op basis van uw financiële situatie en eventuele schulden die u al open heeft staan, wat het maximale bedrag is wat u bij de bank kunt lenen. Vaak zijn deze leningen voldoende voor het verbouwen van uw woning.

Bron: https://www.geldlenenzonderbank.net/snel-geld-lenen/