Stap over voordat de energieprijs stijgt!

De minister van Economische zaken geeft groen licht voor gaswinning in elf gasvelden in noord Nederland. Tot 2028 mag de NAM gas winnen in de gasvelden in Friesland, Groningen en Drenthe. Dit besluit is goedgekeurd nadat de gasvelden in de ‘probleemregio’ zijn stopgezet.

 

Gas licht vergelijken

Als energievergelijker kunnen wij het niet vaak genoeg benadrukken: voor de consument is jaarlijks overstappen van energieleverancier het meest voordelig voor de portemonnee. Wat heeft dit met het nieuws over de gaswinning te maken? Ontwikkelingen binnen de gas- & olieprijs en duurzame energie hebben allemaal invloed op de energieprijs. Het is al bekend dat de prijs komend jaar zal stijgen. Daarom is het verstandig om nu te vergelijken en over te stappen op een voordelige gaslicht leverancier

 

Goed voor het milieu
Wil je als particulier een steentje bijdragen aan het milieu? Dan kun je kiezen voor duurzame energie. Voeg je aan jouw huis onder andere een zonneboiler en een elektrische kookplaat toe, dan heb jij helemaal geen gas uit noord Nederland nodig om er komend jaar warm bij te zitten. Het is een investering maar uiteindelijk pluk jij hier ook het voordeel van. De waarde van je huis stijgt, je kunt bijdragen aan een verbetering van het milieu en met duurzame energie heb je een iets stabielere prijs.

 

Vergelijk en stap over
Of je nu kiest voor grijze of groene stroom, het vergelijken van de energieprijzen is altijd in jouw voordeel. Bekijk wat je komend jaar kunt besparen op je rekening en kies voor de goedkoopste energie. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld.