Verbouwen tijdens een verhuizing, is dat handig?

Veel woningbezitters kiezen voor het verbouwen van hun nieuwe woning, alvorens zij hier daadwerkelijk intrekken. Toch zijn er ook genoeg mensen die al tijdens de verbouwing starten met de verhuizing. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als u de verbouwing door een bouwbedrijf uit laat voeren en de verhuizing zelf doet. Het is echter niet altijd even handig om te verhuizen tijdens een verbouwing, zeker niet als u de verbouwing zelf uitvoert. Hoe zorgt u ervoor dat er geen spullen beschadigen? Hoe voorkomt u dat spullen vies worden als u deze tijdens de verbouwing al in uw nieuwe woning heeft staan? In dit artikel geven we u een aantal praktische tips voor als u wilt verhuizen tijdens het verbouwen!

Houd uw gereedschap bij de hand

Wanneer u tijdens een verhuizing wilt gaan verbouwen is het allereerst erg belangrijk om uw gereedschap en schroeven bij de hand te hebben liggen. Zorg er daarom voor dat deze materialen niet worden ingepakt tijdens de verhuizing. Het zou erg vervelend zijn als u tijdens de verbouwing merkt dat u bepaald gereedschap mist. Vaak zit dit op zo’n moment al in een van de vele verhuisdozen.

Ook als u de verbouwing door een bouwbedrijf uit laat voeren is het handig om het gereedschap bij de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een boor voor het maken van gaatjes in de muren!

Pak uw spullen veilig en stevig in

Let er bij het inpakken van uw spullen op dat deze veilig en stabiel worden ingepakt. Het is sterk aan te raden om hier verhuisdekens en inpakmateriaal bij te gebruiken. Ook verhuisdozen gebruiken is raadzaam! Verhuisdozen zijn vaak stabieler dan gewone dozen en hebben daarbij meer ruimte. Zorg ervoor dat de spullen per kamer worden ingepakt, zodat u in uw nieuwe woning precies weet wat u in welke doos kunt vinden.