Verbouwen? Huur een aanhangwagen!

Iedereen heeft weleens zo’n periode… Een periode waarbij het huis in het teken staat van verbouwing. Voor de meeste mensen onder ons is dit iets wat ze het liefst snel achter de rug hebben en daarom zo efficiënt mogelijk willen plannen. Om dit te bereiken kun je bij Boedelbak gemakkelijk een aanhangwagen huren. Zo kun je zoveel mogelijk halen, zodat je niet onnodig veel tijd kwijt bent aan het heen en weer rijden naar de doe-het-zelf zaak! Echter is het wel zo dat elke aanhangwagen geschikt is voor een ander doel, dus hoe weet je eigenlijk welke je precies nodig hebt? Boedelbak geeft je hier graag advies over.

Verplaatsen van losse spullen

Als je van plan bent om losse spullen te verplaatsen, zoals zand, grond of ander materiaal, is het handig om een aanhangwagen die kan kiepen, ook wel een kiepaanhanger, te huren. Zo kan je gemakkelijk de lading lossen. Is de lading die je moet vervoeren niet los en is het niet van belang om de inhoud gemakkelijk te kunnen kiepen dan kan je juist gebruik maken van een plateauwagen. Bij Boedelbak heeft deze wagen zijkleppen waardoor je gemakkelijk van alle kanten kan laden en lossen.

Verplaatsen van specifieke producten

Bij het verplaatsen van specifieke producten kan je denken aan het vervoeren van een motor of boot. Hierbij is het erg belangrijk dat je jouw spullen goed vastzet op de trailer/aanhangwagen. Bij Boedelbak kan je specifieke aanhangers huren voor het verplaatsen van een motor, auto of paard. Mocht je liever een afgesloten trailer huren kun je bij Boedelbak een trailer met zeil of juist een volledig afsluitbare trailer huren.

Denk aan de kentekenplaat

Last but not least, denk aan de kentekenplaat. Het gebeurt met enige regelmaat dan mensen een aanhanger of trailer huren en niet over een wettelijk geldige witte kentekenplaat beschikken. Indien u rijdt zonder deze witte kentekenplaat riskeert u een boete van €140,-.