Genieten van een bad zonder je huis te verbouwen

Iedereen houdt ervan om even te relaxen in bad. Na een lange dag is niets zo heerlijk als even achterover leunen in een warm bad met een goed boek en een glas wijn. Maar niet iedereen heeft een bad, bijvoorbeeld omdat je badkamer te klein is en er daarom geen ruimte voor is of omdat je je badkamer niet compleet wil verbouwen voor een bad. Maar dat tegenwoordig niet meer te betekenen dat je niet kan genieten van een heerlijk ontspannen bad. Er is namelijk Tubble! Wat Tubble precies is en wat de voordelen ervan zijn, lees je in deze blog.

Wat is Tubble?

Tubble is een opblaasbare badkuip, die je kan gebruiken wanneer je wil. Met de bijgeleverde pomp is ie binnen twee minuten is opgepompt en wanneer je uitgebadderd bent, berg je hem gemakkelijk weer op. Daarnaast is Tubble een stuk goedkoper dan een ingebouwd bad, en dan zijn de kosten van een verbouwing niet eens meegerekend!

Comfort op nummer 1

Tubble is gemaakt van supercomfortabel dik 6-laags PVC. De onderlaag is superzacht, wat Tubble comfortabeler maakt dan een vast bad. Daarnaast heeft Tubble ook een ingebouwde hoofdsteun en bekerhouder. Achterover leunen en genieten dus!

Flexibel

Met Tubble zit je nergens aan vast, want hij is binnen een mum van tijd weer opgeborgen. Zo hou je ruimte over voor andere dingen in je badkamer. Je heb je ook geen dure verbouwing nodig voor Tubble en hij past zelfs in de kleinste badkamers! Maar, je hoeft met Tubble niet per se in je badkamer in bad te gaan, want je kan Tubble overal waar je wil opblazen. Als je graag baadt met een mooi uitzicht, kan je Tubble neerzetten in je tuin, op je balkon. En voor degene die overal van de luxe van Tubble wil genieten, je kan hem zelfs meenemen op vakantie!