Lekker klussen in de tuin

We zien momenteel al dubbele cijfers op de weersverwachtingen. Heerlijk natuurlijk! Nu de temperaturen wat aangenamer zijn is het de perfecte tijd om lekker te gaan klussen in de tuin. Ik heb al mijn klus projecten uitgesteld toen het wat warmer werd. Ik heb een hekel aan regen en wind. In dit artikel ga ik je meer vertellen over leuke klus projecten die je in de tuin kan gaan doen. Veel mensen kiezen ervoor om dit uit te besteden aan iemand. Dit hoeft natuurlijk niet altijd. Zelf klussen in de tuin bespaart geld en het is een leuke vrijetijdsbesteding. 

Speelplek 

Wat is er nou nog veel leuker dan een eigen speelplek in de tuin. Door het virus moeten veel mensen thuisblijven. Met een eigen speelplek in de tuin hoef je dus niet meer met de kids naar de speeltuin toe te gaan. Je hebt als het ware je eigen speeltuin in de achtertuin. Je kan je speelplek zo groot maken maar als je wilt. In mijn eigen tuin heb ik nu een leuk speeltoestel met een glijbaan en een schommel. Mijn kids zijn er helemaal gek op! 

Tuinheg 

In de tuin hebben wij een lange tuinhaag staan die werkt als een schutting. Het ziet er leuk uit maar eigenlijk is het helemaal niet praktisch. We moeten veel onderhouden aan de tuinhaag en we hebben last van beestjes. Wij hebben daarom besloten om onze tuinhaag te vervangen voor composiet schuttingen. Deze schuttingen lijken op houten schuttingen maar er zit toch wel een verschil in. Composiet schuttingen zijn duurzamer dan houten schuttingen en ze gaan langer mee. Ideaal voor mij dus! 

Overkappingen 

Sinds kort hebben wij een houten overkappingen in de tuin. Dit is ideaal als je een plekje wilt om af te koelen. De overkappingen heeft ook een kleine opslagruimte voor de spulletjes in de tuin. Verder kan je ook onder de overkappingen zitten die ook een verkoelend effect biedt. Ik ben blij dat ik de afgelopen tijd heb geklust in de tuin. Laat de zomer maar komen!