Nieuwe vloer nodig? Kijk eens naar een entresolvloer!

Een entresolvloer in je huis is een ideale manier om de vierkante meters in je huis zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Heb je een garage met een schuin dak, dan leent deze zich uitstekend voor het plaatsen van zo’n vloer. Hierdoor heb je ineens veel meer ruimte om je spullen op een goede manier op te bergen.

Wat is een entresolvloer

Een mezzanine vloer of entresolvloer is een verdiepingsvloer. Dit betekent dat de vloer geplaatst wordt, om zo op een simpele manier meer opbergruimte te kunnen creëren. Niet alleen heb je zo de kans om van een loze ruimte een extra verdieping te maken, je kan een dergelijke vloer in huis ook gebruiken als vervanging van een houten vloer.

De mezzanine vloer kan na het plaatsen mooi worden afgewerkt. Het industriële effect dat de vloer van nature heeft, wordt hiermee aangepast naar een huiselijke uitstraling.

Wil je kosten besparen, dan kan je kiezen voor een gebruikte systeemvloer.

Systeemvloer

De mezzanine vloer wordt in de meeste gevallen toegepast in bedrijfsruimtes. Deze kennen vaak een hoog plafond en veel ongebruikte ruimte. Door hier een systeemvloer te plaatsen kan een extra laag worden bereikt, die zich uitstekend leent voor extra opslag. Zo wordt een grote verbouwing voorkomen en is op een betaalbare manier een verdubbeling van de beschikbare ruimte gerealiseerd. Als blijkt dat er meer ruimte nodig is, kan deze vloer in korte tijd geplaatst worden. Zo kunnen de bedrijfsprocessen zonder verstoringen door blijven gaan. Voor het bereiken van de nieuwe vloer, wordt een bordes trap of steektrap gemonteerd. Van tevoren in kaart brengen, welke trap het beste past in de ruimte, voorkomt een verkeerde keuze.

Voordelen van een systeemvloer

Door voor een verdiepingsvloer te kiezen, geniet je van de volgende voordelen:

  • de vloeren kunnen veel gewicht dragen
  • ze zijn demontabel en dus eenvoudig mee te verhuizen
  • er zit verlichting in, dus je hebt minder licht nodig
  • de vloer kan later eenvoudig worden uitgebreid
  • snelle montage

Verdiepingsvloer laten leggen

Door de plaatsing van de vloer in handen te leggen van een erkend bedrijf, ben je verzekerd van een perfect geplaatste vloer. De monteurs hebben zoveel kennis opgedaan op het gebied van leggen, dat ze dit snel en vakkundig voor jou kunnen uitvoeren. Jij kunt je zo blijven richten op je eigen activiteiten en binnen afzienbare tijd genieten van de extra ruimte.