Verhuizen van de stad naar een dorp

Wonen in een stad kan best druk zijn, altijd mensen om je heen en vaak is het overal druk. Voor sommige mensen is dit heel gezellig en fijn, terwijl anderen daar misschien helemaal geen behoefte aan hebben. Dit merkte ik na een aantal jaar in een stad wonen ook aan mezelf.

Wonen in de stad

Samen met mijn gezin hebben we iets meer dan drie jaar in de stad Almelo gewoond. In het begin was alles zo leuk en vonden het ook een leuke stad om in te wonen. Zo ging er denk ik een jaar voorbij, maar daarna veranderde er iets. We kregen het een beetje benauwd in de stad en vonden het erg druk. We merkten dat we aan rust te waren, maar gelijk weg wilden we niet. 

Na drie zijn we toch naar een makelaar in Almelo gestapt, die ons erg goed heeft geholpen en waar we ons verhaal ook aan kwijt konden. De makelaar kende de lokale markt in Almelo erg goed en ons huis was binnen een mum van tijd verkocht. Daar waren we erg blij mee.

Verandering naar een dorp

Via een goede makelaar in Nijverdal hebben we vervolgens in alle rust ons nieuwe huis kunnen kopen. We hebben deze makelaar ook ons verhaal uitgelegd dat we toe waren aan een plek waar rust was. Door de persoonlijke aanpak van deze makelaar luisterde hij erg goed en verzekerde ons van een rustige plek.

Deze hebben we ook gevonden en daar waren we zo blij mee. In het rustige, maar gezellige Nijverdal zijn we gelukkiger dan ooit. Dankzij de makelaars in beide plaatsen, die ons snel en erg goed hielpen, zijn we erg gelukkig geworden. De verandering van stad naar dorp heeft ons erg goed gedaan. De drukte is er niet meer en we hebben ons eigen plekje.