Waar kan een dakdekker u bij helpen?

Heeft u een probleem aan uw dak, zoals een lekkage of een deel dat gerepareerd moet worden? Dan bent u bij DakPro aan het juiste adres. Niet alleen kunt u hier terecht voor onderhoud en het aanleggen van uw dak, maar ook voor spoedklussen. Deze dienst is dag en nacht beschikbaar. Zowel doordeweeks als in het weekend. DakPro heeft vakmensen in dienst en gaat altijd voor een professionele afwerking. DakPro werkt enkel met materialen van hoge kwaliteit. Maar wat doet een dakdekker precies? En in welke gevallen kunt u een dakdekker voor inschakelen?

Een dakdekker legt de dakbedekking

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken, dan heeft u de keus uit verschillende soorten dakbedekking. DakPro bedekt niet enkel schuine daken, maar ook platte daken. Denk daarbij aan dakpannen, maar ook aan een rieten of een leien dak. Tegenwoordig kunt u ook voor een groen dak kiezen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van mossen en grassen, die niet alleen goed isoleren, maar ook milieuvriendelijk zijn. Bij het bedekken van uw dak, is het echter wel van belang om de stijl van uw huis in gedachten te houden. Het dak moet natuurlijk bij de rest van uw huis passen. 

Een dakdekker voert dakonderhoud uit

Naast het bedekken van uw dak, staat DakPro ook klaar voor onderhoud aan uw dak. Het is aan te raden om uw dak eens in de twee jaar op eventuele schade en lekkages te laten controleren. Schade kan bestaan uit gaatjes, scheuren en barsten in de bedekking van uw dak. Met dakonderhoud bent u vaak ernstige schade voor. Ieder dak is verschillend, en ieder dak vraagt dus om een eigen soort onderhoud. Tijdens het onderhoud zullen de dakdekkers van DakPro, soms preventief, gebreken aan uw dak herstellen. Maar ook het reinigen van uw dak, dakgoot en regenpijpen valt hieronder.