Tips voor het inrichten van een veranda

Probeer jij zo veel mogelijk te genieten van het buiten leven? Dan zorgt een veranda ervoor dat je niet alleen op warme dagen, maar ook op warme dagen in de tuin kunt genieten. Een veranda is perfect om tijdens koudere dagen toch van je tuin te genieten. In de verande blijft de warme lucht langer hangen en je zit er heerlijk beschut uit de wind. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om je veranda om te toveren tot extra woonruimte. In dit artikel geven we handige tips!

Tip 1. Tuinmeubelen

Je wilt natuurlijk comfortabel in je veranda kunnen zitten, daarom zijn goede tuinmeubelen essentieel. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke hoek loungebank om met het hele gezin te genieten van jullie veranda. Ook is een hangstoel een leuke toevoeging. Zo’n schommelstoel kan eenvoudig aan het plafond opgehangen worden.

Heb je meer ruimte onder de veranda? Dan is het neerzetten van een eethoek wellicht een goed idee. Ideaal voor als je ervan houdt om regelmatig de bbq aan te steken. Tijdens het barbecueën lekker eten aan de eettafel. Klinkt goed toch?

Tip 2. Veranda kachel

Tijdens koudere dagen comfortabel in je veranda zitten? Dan is het nodig om de temperatuur te verhogen. De meest sfeervolle manier is natuurlijk een houtkachel. Die zorgt niet alleen voor warmte, maar ook ontzettend veel sfeer. Er zijn genoeg verandakachels te vinden die perfect zijn om tijdens de wintermaanden lekker warm onder je veranda te zitten. Bij Woodburner hebben ze een uitgebreid assortiment met houtkachels die ook geschikt zijn voor onder je veranda, in de garage, werkplaats of schuur.

Tip 3. Buitenkeuken

Hou jij van het buitenleven en geniet je van lekker eten? Dan mag een buitenkeuken onder je veranda natuurlijk niet ontbreken. Dit biedt je de mogelijkheid lekker onder je veranda te kokkerellen.

Tip 4. Sfeerverlichting

Om sfeer en gezelligheid te creëren mag sfeervolle verlichting natuurlijk niet ontbreken onder je veranda. Het ophangen van lichtsnoertjes en het neerzetten van kaarsjes zorgt ervoor dat je eenvoudig een gezellige en sfeervolle veranda inrichting hebt.