Waarom je beter een kunstbloem kunt nemen dan een echte

Al je bloemen en planten dood? Tijd voor nieuwe dus, of niet. Wat jij wilt. Misschien geef je je gewoon je bloemen of planten te weinig water waardoor ze elke keer aan het eind van de week alweer dood zijn. Dit schiet natuurlijk niet echt op en wanneer je dus elke week nieuwe bloemen of planten moet kopen, gaat dit op den duur best veel geld kosten. Misschien kun je dan zelfs beter overgaan op een kunstbloem voor in je raamkozijn.

Waarom kunstbloemen?

Waarom zou je nu dan overgaan op kunstbloemen in plaats van echte? Vaak zie je namelijk gelijk dat ze hartstikke nep zijn omdat het plastic ervan helemaal glimt. Dit wil je natuurlijk niet wanneer je een kunstbloem of -plant koopt. Om dit te voorkomen kun je dan het beste een kunstbloem of -plant kopen bij Easyplants. Zij bieden jou kunstbloemen en -planten aan voor welke plek dan ook én ze zijn niet te onderscheiden van echte bloemen of planten. Wanneer er dan een vriend(in) bij je op visite komt, zal hij/ zij niet gelijk zien dat het een kunstbloem is. Dit is toch exact het doel ervan?!

Voordelen van kunstbloemen

Toch nog niet helemaal overtuigd voor het aanschaffen van een kunstbloem? Misschien wanneer je deze voordelen leest van een kunstbloem, ben je toch overtuigd om er eentje, of misschien wel meerdere, te kopen. 

  • Allergie. Schaf kunstbloemen aan wanneer je wel van bloemen houdt, maar er een allergie voor hebt. Kunstbloemen zijn gewoon natuurlijk gewoon hartstikke nep en zo krijg jij dus geen last van een allergie.
  • Wees creatief. Logisch dat kunstbloemen geen water nodig hebben. Hierdoor hoeven ze dus ook niet perse ergens in een vaas te staan en kun jij er mee doen wat je wilt.
  • Gemak. Heb jij geen groene vingers en wil je niet veel tijd besteden aan het onderhouden van bloemen of planten? Dan is dit natuurlijk de juiste oplossing!
  • Alle seizoenen mooi. Soms gebeurd het nog wel eens dat in de zomer wat bloemen gaan hangen door de warmte. Kunstbloemen zullen daar natuurlijk geen last van hebben.

Prijs. Misschien lijkt het over het algemeen zo dat kunstbloemen duurder zijn dan wanneer je een vers boeket koopt. Op de lange termijn zijn kunstbloemen zeker goedkoper omdat je ze maar 1 keer hoeft aan te schaffen.