Waarom kiezen voor Euro-Dan klompen?

De meest populaire onder de klompen merken zijn toch wel de Euro-Dan klompen. Heerlijk om tijdens het werk te dragen maar zeer zeker ook in de vrije tijd. Ze zitten namelijk zo lekker dat u, zelfs na een lange werkdag, de klompen graag aanhoudt. Om nog even te werken in de tuin bijvoorbeeld of de hond voor een lange wandeling uit gaat laten. Alle soorten Euro-Dan klompen vindt u bij DE Werkschoenen. Zij hebben het grootste aanbod betaalbare veiligheidsschoenen waaronder Euro-Dan klompen ook vallen. Voor dames, heren en kinderen, in vele verschillende modellen en kleuren. De Euro-Dan klompen staan bekend om hun fijne loopcomfort en zijn voorzien van een orthopedisch voetbed. Een uitwasbare binnenzool en de schokdempende zolen maken het geheel af. 

Open en dichte modellen Euro-Dan klompen

Voorkeuren verschillen per persoon; dat geldt ook voor het type schoeisel dat mensen graag dragen. Waar de één houdt van klompen met een dichte hak geeft de ander een voorkeur voor open hiel. Daar speelt het Deense merk Euro-Dan handig op in. Voor sommige beroepsgroepen is het fijn om Euro-Dan klompen met open hiel te dragen. Denk hierbij maar eens aan zorg gerelateerde beroepen of in de vrije tijd. Gauw even de klompen aanschieten wanneer je naar buiten gaat om ze, na buitenwerkzaamheden, even zo snel weer uit te doen wanneer de koffie voor u klaar staat. In andere gevallen is het handiger om Euro-Dan klompen met een dichte hak te dragen. Dit zal vooral het geval zijn in de agrarische sector. Bij het besturen van een tractor of ander voertuig is het prettiger om dit model werkklompen te dragen.

Veiligheidsklompen van Euro-Dan

Vereisen uw werkzaamheden dat u schoeisel draagt dat aan alle strenge veiligheidseisen voldoet? Dan zijn de veiligheidsklompen van Euro-Dan, model Oscar, iets voor u. Voorzien van een stalen binnen neus, een rubberen overneus en een extra dik houten voetbed. Ze hebben een zeer lange levensduur en voldoet aan veiligheidseis S3. Zelfs bij zeer intensief en veelvuldig dragen is deze veiligheidsklomp van Euro-Dan onbreekbaar. Deze, maar nog veel meer Euro-Dan klompen vindt u bij DE Werkschoenen. Bestellen gaat heel eenvoudig en ze worden snel geleverd. Maak vandaag nog uw voordelige keuze!