Betonnen randen bij parkeervakken

Betonnen biggenruggen zijn veelvuldig terug te vinden in ons alledaagse straatbeeld. Op zich geen wonder want ze zijn zeer veelvuldig inzetbaar. Biggenruggen, ook wel stootbanden genoemd, hebben een ovale vorm en zijn vlak aan de onderzijde. Bij Biggenruggenbeton.nl zijn ze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met 2 ronde zijdes aan iedere kant, beide zijdes recht of 1 ronde en 1 rechte zijde. Daardoor zijn er altijd passende exemplaren te vinden wanneer een situatie daarom vraagt. Ook kunnen de diverse varianten aaneengeschakeld met elkaar gecombineerd worden. Biggenruggenbeton.nl hanteren zeer scherpe prijzen voor de stootbanden. Dit komt omdat ze in de eigen fabriek worden geproduceerd waardoor de kosten laag blijven. En daar profiteert u als klant uiteraard van mee. 

Uit eigen fabriek

Bij Biggenruggenbeton.nl verkrijgt u www.biggenruggenbeton.nl in diverse kleuren. Een standaard grijze betonkleur, in het wit of in het geel. Wanneer u een andere RAL-kleur wenst kunt u dat altijd aangeven. Het beton waaruit de biggenruggen worden vervaardigd is sterk, duurzaam en vergt nagenoeg geen onderhoud. Het gaat niet scheuren of barsten en is bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor hebben de betonnen biggenruggen een zeer lange levensduur. Een biggenrug is op iedere vlakke en harde ondergrond te plaatsen. Ruw de onderzijde van de biggenrug op en zorg dat alle stof verwijderd is. Met speciale lijm zet u de biggenrug daarna muurvast op het asfalt of een betonnen ondergrond. Bij Biggenruggenbeton.nl geven ze u graag nog meer tips over plaatsing en de toepasbaarheid. Een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan uiteraard altijd.

Toepassingen biggenruggen beton

Betonnen biggenruggen zijn vaak terug te vinden op parkeerplaatsen, als afscheiding tussen een weg en het fietspad of als stootbanden in een parkeergarage. Door de speciale vorm kan een auto er wel overheen glijden maar wordt voorkomen dat ze te ver doorrijden. Zo wordt een botsing met een muur of het doorschieten in een gracht voorkomen. De wielen worden geblokkeerd door de betonnen biggenrug. De ovale bovenkant maakt dat de onderzijde van een voertuig geen schade oploopt. Wanneer u wilt dat een biggenrug extra goed opvalt adviseren Biggenruggenbeton.nl om te kiezen voor een witte of gele kleur. Dit licht goed op in het schijnsel van de koplampen.