Welke Makita decoupeerzaag kopen?

Makita staat bekend om zijn sterke en gedegen gereedschap, maar wat als het gaat om hun decoupeerzagen? Eén ding is zeker! Makita heeft een grote voorraad aan decoupeermachines. Zo zijn er al een stuk of 11 op te noemen. Leverbaar met veel verschillende functionaliteiten. Denk aan accu, 230V of pendelfunctie. Er zit ook een groot verschil in de prijzen. Dit heeft alles te maken met de capaciteit en de mogelijkheden die de machine te bieden heeft. Tijd om eens de drie beste decoupeermachines van Makita op een rijtje te zetten. Te beginnen met de 4350FCTJ van Makita.

Makita 4350FCTJ

De Makita 4350FCTJ decoupeermachine is speciaal ontworpen om te voldoen aan een hoge zaagcapaciteit. De machine beschikt namelijk over een zaagcapaciteit van 135 millimeter in hout. Ongelofelijk he? Dat is een diepte die sommige cirkelzagen zelfs overschrijdt. Dat is nog niet alles, want ook de zaagdiepte in metaal is hoog. Wat neerkomt op een diepte van 10 millimeter. Meer dan genoeg voor de meest uiteenlopende klussen. Wel moet je altijd even rekening houden met de prijs. Deze kan oplopen tot ongeveer 190 euro. Klik hier voor meer informatie over deze zaagmachine.

Makita JV0600K

De JV0600K van Makita is het kleine broertje van de 4350FCTJ variant. Hoe dit komt? Nou hij is niet alleen voordeliger, maar beschikt ook over wat minder goede eigenschappen. Zo is de zaagdiepte niet 135, maar 90 millimeter. Wat nog steeds meer dan voldoende is voor de huis- en tuinklussen. De zaagdiepte in metaal is dan wel weer hetzelfde als zijn broer (10 millimeter). Kortom een machine met veel mogelijkheden en al verkrijgbaar voor 130 euro. Een ideale 650 Watt decoupeermachine voor de meest verscheidende zaagklussen.

Makita JV0600X1

Iets waar je al snel tegenaan loopt is het op een zorgvuldige manier opbergen van je gereedschap. Gelukkig kan de JV0600X1 je daarbij helpen. Deze zaagmachine wordt namelijk geleverd in combinatie met een koffer en een aantal zaagbladen. Ideaal om direct aan de slag te gaan zonder nog even de overige accessoires bij elkaar te hamsteren. Als het om de eigenschappen gaat is de zaagdiepte 90 mm en de zaagcapaciteit in metaal 10 mm. Ideaal en dus meer dan voldoende voor een groot scala aan werkzaamheden.