Zo fleur je je woning op voor een prikkie

Wanneer je al een aantal jaar in hetzelfde huis woont en dezelfde inrichting aanhoudt, kan het saai gaan worden. Vooral toen we tijdens de lockdown vaker thuis waren, konden we soms het behang wel van de muren trekken. Niet iedereen heeft het echter breed genoeg om een dure verbouwing te kunnen betalen. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je je woning kunt restylen zonder een hoop geld uit te hoeven geven. Daarover lees je in deze blog meer. 

Organiseer een ruilavond

Je weet wat ze zeggen: one man’s trash is another man’s treasure. Wat een ander niet meer aan kan zien, kan jij super leuk vinden. Organiseer daarom een interieur ruilavond met vrienden en/of familie. Iedereen neemt een aantal items mee waar ze op uitgekeken zijn en die kunnen tijdens de avond geruild worden tegen dingen die de andere gasten hebben meegenomen. Combineer dit bijvoorbeeld met een etentje en een geslaagde avond is gegarandeerd!

Raamfolie

Raamfolie is een erg voordelige en gemakkelijke manier om je woning te decoreren. Er zijn ontelbaar verschillende soorten decoratieve raamfolie. Ga jij voor een modern en abstract design of past een romantische bloemenprint beter bij jouw interieur? Maar naast decoratieve raamfolie bestaan er ook folies met een meer praktische toepassing, zoals zonwerende raamfolie, anti-inbraak folie en anti-inkijk folie. Raamfolie is op je huidige raamoppervlak aan te brengen en er is dus geen verbouwing voor nodig. Daarnaast is het aanbrengen van raamfolie zo makkelijk dat je het zelfs in je eentje kunt doen. 

Kringloopwinkel

Tweedehands shoppen is helemaal terug van weggeweest, zo geldt dat ook voor interieur items. In de kringloopwinkel kun je voor een laag prijsje leuke hebbedingetjes voor in je interieur scoren. Maar je bent niet alleen voordelig uit, je zal ook de meest unieke items tegenkomen die je op de woonboulevard nooit zou spotten.