Waarom is Antwerps vastgoed zo interessant voor investeerders?

Het investeren in vastgoed is een verstandige zet als je je spaargeld optimaal wilt te renderen. Zoek je als investeerder naar simpel of exclusief vastgoed? Dan lees hier waarom je daarvoor in Antwerpen moet zijn.

Door de ogen van investeerders

In vergelijking met sparen en beleggen in aandelen, behaal je door te investeren in vastgoed een veel hoger rendement. Dit is mede te danken aan de huuropbrengst die kan worden gebruikt voor verdere investeringen. Daarnaast neemt de waarde van het pand in de loop van de jaren toe, waardoor je op het lange termijn een hoog rendement bereikt.

Locatie neemt het woord

Bij het investeren in vastgoed speelt de locatie van je investering een belangrijke rol. Vastgoed gelegen in een populaire, gezellige en bruisende steden zijn erg aantrekkelijk, om het beste uit jouw investering te halen.

Waarom investeren in vastgoed in Antwerpen?

De stad Antwerpen heeft in de afgelopen jaren veel mensen aangetrokken, waaronder ook vele investeerders. Investeerders worden naar Antwerpen getrokken om de volgende redenen.

De locatie valt in de goede smaak. Antwerpen is voorzien met uitstekend openbaar vervoer, waarmee je elke plek in de stad gemakkelijk kan bereiken. Daarnaast brengen de Antwerpse terrasjes vooral een gezellige sfeer tijdens de zomermaanden. 

Antwerpen trekt jaarlijks miljoenen toeristen aan die geïnteresseerd zijn in het huren van een appartement tijdens hun verblijf. Voor investeerder is het daarom erg aantrekkelijk, omdat de vraag naar appartementen en woningen erg hoog is.

Naast toeristen, trekt Antwerpen als grootste studentenstad van België veel student aan. Door de grote vraag van studenten is het investeren in studentenkamers dus een aantrekkelijk idee.

Door de hoge werkgelegenheid in Antwerpen, zijn er veel mensen die opzoek zijn naar een woning dicht gelegen in hun werkomgeving. Daarnaast is het aantal expats dat op zoek is naar een tijdelijke verblijfplaats in Antwerpen ook erg groot.  

Investeer met succes in vastgoed

Door toenemende populariteit van Antwerpen als woonplaats, kan je als investeerder hier uitstekend gebruikt van maken. Neem daarom eens een kijkje naar het aanbod van exclusief vastgoed in Antwerpen bij Heylen Exclusief en zet de stap naar een succesvolle investering.