Wat zijn de werkzaamheden van een onderhoudsmonteur?

Als onderhoudsmonteur ben je een echte duizendpoot. Je hebt verstand van het onderhouden en repareren van machines. Dit kan om werkelijk allerlei soorten machines gaan. Van het machinepark binnen een bedrijf tot de centrale verwarming bij een consument. Met jouw expertise als monteur zorg je dat alles blijft draaien.

Onderhouden van machines

Als onderhoudsmonteur ben je van alle markten thuis. Je weet precies hoe een machine in elkaar steekt en wat er nodig is om deze soepel en zonder problemen te laten werken. En als er dan toch problemen zijn los je die in een handomdraai op. Je hebt dus overal echt wel verstand van en bent een onmisbare schakel binnen ieder bedrijf. Waarbij je altijd werkt met oog voor oplossingen en deze ook weet vorm te geven.

Natuurlijk in de breedste zin van het woord. Waarbij machines van klein tot groot onder je verantwoordelijkheid vallen en iedereen moet kunnen vertrouwen op jouw inzichten.

 

Werken als onderhoudsmonteur en machines onderhouden? Reageer op deze vacature monteur in Almere en begin binnenkort met jouw droombaan!

Onderhouden van installaties

Het onderhouden van installaties is zeker geen gebakken lucht. Je moet er verstand van hebben en op de hoogte zijn van waardes. Daarom ben jij een duizendpoot die als geen ander vanuit een onderhoudsschema kan werken en oog heeft voor reparaties en onderhoud die echt niet kan wachten. Jij zorgt er in grote lijnen voor dat installaties blijven doen waarvoor ze bedoeld zijn. 

Onderhouden van constructies

Ook als het om constructies gaat ben jij van alle markten thuis. Je begrijpt wat er nodig en uiteindelijk mogelijk is. Draagt hierbij oplossingen aan en bereid alles tot in de puntjes voor. Je bent letterlijk de duizendpoot van de werkvloer. Daarover geen vragen. 

Zie je het zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben dan ook een geweldig mooie vacature monteur in Tilburg. Een leuke en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Waar jij vast en zeker op je plek bent. Je bent dan ook thuis binnen machinebouw, de levensmiddelenindustrie, staalbouw en constructie.