5 tips voor dé ultieme mancave

Het is de droom van iedere man. Een mancave waar hij samen met zijn vrienden ongestoord in rond kan hangen. Geen slecht idee om cadeau te doen aan jouw man. Zo houd je zelf wat ruimte in de woonkamer over om met je vriendinnen te zitten. Een mooie mancave kleed je natuurlijk wel aan. We geven je 5 tips om de ultieme mancave te bouwen.

1: Een gigantische televisie 

Mooi de blits maken bij je vrienden, dat is waar iedere man van droomt. Het is dan ook een geweldig idee om een grote tv op te hangen tegen de muur. Je zet de tv niet op een kastje, maar hangt deze met een frame aan de muur. Op die manier is het net een groot bioscoopscherm. Een enorme tv is heerlijk om voetbal te kijken of om Max Verstappen te zien winnen. Jij hebt de tv boven voor jezelf. Duidelijk een win win situatie. Tips en tricks betreft een televisie in je mancave? Ga naar deze mannenblog voor meer inspiratie!

2: Een eigen hangplek 

Een mancave mag uiteraard wel comfortabel zijn. Mannen zijn tenslotte geen holbewoners. Het is dan ook een goed idee om een mooie comfortabele bank te plaatsen. Kies een ruim lounge model zodat de heren er heerlijk op kunnen rondhangen. Één of meer mooie stoelen met een relaxfunctie erin maken het geheel af. 

3: Een koelkast 

De mancave in de kelder en jij mag de biertjes gaan brengen, dat doe je dus niet. Een koelkast hoort wel in een mancave thuis. Een koelkast kies je op zuinigheid. Je hoeft er alleen maar bier in te bewaren dus een grote koel vries combinatie is niet nodig. 

 

4: Gadgets

Mannen zijn dol op gadgets. Dat mag bekend zijn. In een mancave plaats je dan ook flink wat gadgets. Denk aan een mooie home cinema set voor een spectaculair geluid bij de televisie. Een spelcomputer maakt het geheel af. 

5. Sport en spel

Als laatste punt noemen we sport en spel. Mannen gaan graag de competitie aan. Een dartbord is een ideaal accessoire wanneer je wat minder ruimte hebt in de mancave. Heb je meer ruimte dan is een pokertafel of een biljart het stralend middelpunt.