Een complete woonkamer in één keer bestellen? Het kan!

Ga je verhuizen of misschien zelfs voor het eerst samenwonen? Dan is de kans groot dat je een complete woonkamer moet aanschaffen. Bijvoorbeeld als je hiervoor altijd huurde inclusief meubels, of bij je ouders woonde. Misschien ben je simpelweg klaar met je studentikoze allegaartje van kringloopmeubels en is het eindelijk tijd voor een strakke, chique woonkamer. Maar waar begin je? Niet iedereen heeft zin om een complete set van woonkamer meubels stuk voor stuk bij de IKEA uit te zoeken… Gelukkig bestaat er een oplossing: een complete woonkamer in één keer bestellen!

Een smaakvolle woonkamer

Wat zijn de voordelen van zo’n alles-in-één woonkamerset? Ten eerste weet je zeker dat je een woonkamer krijgt die met smaak is samengesteld. We kunnen niet allemaal interieurspecialisten zijn. Gelukkig kan je dat met een gerust hart aan de professionals overlaten als je een complete woonkamer bestelt. De kleuren en stijlen zijn met een scherp oog gecombineerd, zodat er geen kleurtinten vloeken en er niets uit de toon valt. Dus koop je altijd overenthousiast nieuwe vloerkleden, poefjes of vazen die dan tóch lelijk uitvallen naast die oranje bank? Dan is een complete woonkamerset echt iets voor jou. Zo hoef jij niet meer wakker te liggen van de mismatches in jouw huis. 

Vind jouw eigen stijl

Maar wacht eens, denk je nu misschien, krijg ik dan zo’n gelikte woonkamer uit een magazine? Met alleen maar grijstinten of zo chique dat ik er niet in durf te wonen? Maak je geen zorgen! Ook als je een complete woonkamer bestelt, zijn er genoeg mogelijkheden om jouw eigen stijl en smaak te kunnen volgen. De meeste websites bieden een scala aan verschillende woonkamers. Dus of je nu op zoek bent naar een rustieke en landelijke sfeer, of juist urban en hip, je zal genoeg te kiezen hebben. Natuurlijk kan je de set ook altijd combineren met je eigen accessoires en meubels waar je écht geen afstand van kan doen.

Een complete woonkamer voor elk formaat

En wat als jouw nieuwe stek meer wegheeft van een schoenendoos, of juist een villa? Niet ieder woonkamer design past immers in elk formaat huis. Geen paniek, ook dan kan je de woonkamer van jouw dromen bestellen. Bij de meeste aanbieders hoef je niet alle losse meubelstukken af te nemen als je een set bestelt. Misschien ben je helemaal weg van die bank en salontafel, maar is er echt geen ruimte meer voor een vitrinekast. Niet getreurd, je selecteert simpelweg de meubelstukken die je wél wilt hebben.

Dé Voordeligste Online Meubelwinkel | Home Discounter.

Goed voor je portemonnee!

Dat brengt ons bij het laatste belangrijke argument om eens te overwegen een complete woonkamerset aan te schaffen: de prijs. De stelregel dat in bulk inkopen goedkoper is, gaat hierbij ook op. Een complete woonkamer kan goedkoper uitvallen dan losse meubelstukken die je bij verschillende winkels vandaan haalt. Zo krijg je nieuwe interieurstukken die perfect op elkaar zijn afgestemd en óók nog eens voordelig zijn! En mocht je slechts nog dromen van een nieuw huis of een interieurrenovatie, kijk dan ook eens rond tussen de woonkamersets. Grote kans dat je inspiratie opdoet voor jouw toekomstige droomhuis!