Een duurzame verbouwing: zonnepanelen monteren op je dak!

Het afgelopen jaar hebben Nederlanders meer naar hun huis omgekeken dan ooit tevoren. Door de zeeën van tijd die we overhielden doordat ons sociaal leven op een laag pitje was komen te staan, bezochten we de bouwmarkt, het tuincentrum en IKEA vaker dan ooit. De vraag naar bouwvakkers om een grote verbouwing te realiseren was bovendien groot, omdat het huis een nieuwe uitstraling moest krijgen of op grote schaal verduurzaamd moest worden. Zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen winnen bijvoorbeeld aan populariteit, omdat iedereen zijn steentje bij wil dragen aan een schoner milieu. Desondanks ontvangt niet iedere investeerder een subsidie voor de investering in duurzame energie, waardoor het van belang is om de kleine lettertjes te lezen.

Hoe werkt de subsidie voor zonnepanelen?

Ben jij als zakelijke partij geïnteresseerd in de besparing zonnepanelen? Dan helpt Zonneprofijt je graag verder! Wanneer je investeert in zonnepanelen als zakelijke partij, kun je een subsidie aanvragen vanwege de investering in duurzame energie. Let echter wel op, want dit geldt dus niet voor particulieren. Zij kunnen daarentegen wel aanspraak maken op een BTW teruggaaf, waarbij de betaalde BTW over materialen en arbeid teruggevraagd kan worden bij de belastingdienst. Bovendien verdienen zonnepanelen zichzelf terug, doordat de groene stroom jou in principe niets hoeft te kosten. 

Zonnepanelen inclusief montage

Ben jij om en zou je graag door Zonnepanelen je zonnepanelen willen laten installeren? Dan regelt Zonneprofijt zonnepanelen inclusief montage! Op die manier hoef jij je geen zorgen meer te maken over het feit dat je wel zonnepanelen hebt gekocht, maar geen idee hebt hoe je ze op het dak moet bevestigen. Bij Zonneprofijt zijn je zonnepanelen van hoge kwaliteit en in goede handen, waardoor je kunt rekenen op hoogwaardig vakmanschap. Zou je graag meer informatie willen krijgen over de prijzen of verschillen tussen zonnepanelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!