Je huis verbouwen en verkopen?

De woningmarkt gaat als een achtbaan de laatste periode. Veel mensen kopen en verkopen hun huis. Staat jouw huis al een langere tijd te koop maar lukt het niet om hem te verkopen? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Het kan zo zijn dat jouw huis een opknapbeurt nodig heeft. In dit artikel ga ik je alles vertellen van wat er van pas komt. 

Een plan 

Voordat je begint met slopen is het belangrijkste om een plan te hebben. Zonder een plan kom je nergens. Het is handig om alles op een rijtje zetten van wat er allemaal komt kijken tijdens jouw project. Wat ik ook fijn vind is om een kostenoverzicht erbij te zetten. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Kom je er zelf niet uit om een plan van aanpak te maken? Dan is het zeker handig om advies te vragen aan professionals. 

Hypotheek 

Een hypotheek is natuurlijk ook heel belangrijk bij het kopen van je huis. Heb je al wel eens gehoord van een hypotheek met bkr? Dit komt wel eens van pas. Heb je hier geen ervaring of verstand ervan? Dan is het handig om even eerst goed te onderzoeken wat het allemaal inhoudt. 

Verhuizen 

Als alles rond is dan komt de verhuizing er bij kijken. Wat ik heel fijn vind is om van te voren alvast wat oude meubels en troep weg te gooien. Zo hoef je niet oude troep mee te nemen en bespaar je al veel tijd en plek. 

Ik hoop dat ik je een beetje op weg geholpen heb met deze tips. Heb je ervaring met huis kopen met bkr? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaring!