Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer?

Bent u zoek naar een nieuw laminaat voor in huis, maar schrikt u vaak van de hoog aangeboden prijzen? Throne, gevestigd in Den Haag, levert uw laminaatvloer in heel Nederland voor de laagste prijs. 

Wij importeren onze vloeren direct vanuit de Çamsan fabriek in Turkije. Als merk zijn zij dé marktleider in Turkije en erg bekend binnen de branche. Doordat wij de enige importeur in Nederland zijn en we hierdoor geen last hebben van concurrenten, kunnen wij onze vloeren voor een spotprijsje aan u doorverkopen. Dit is positief voor ons, maar zeker ook voor u! Ondanks deze lage prijzen, streven wij altijd naar kwaliteit en tevredenheid. Daardoor bieden wij u altijd de beste keuzes gemaakt door onze professionals. 

Bent u op zoek naar een laminaatvloer met echte houtlook? Daarin ontbreekt het ons zeker niet. Wij hebben verschillende keuzes in kwaliteit, diktes en kleur. Van wit laminaat tot grijs eiken, hoogglans of zwart laminaat. Wij adviseren u graag en samen maken wij graag de beste keus! Uiteraard kunt u bij ons ook alle benodigdheden verkrijgen zoals ondervloeren, plinten of plakplinten, zodat u hier niet meer bij na hoeft te denken. 

Buiten het feit dat wij centraal gelegen zijn, waardoor het zowel voor u als voor ons makkelijk is om elkaar te bereiken, bieden wij u ook onze mogelijkheid tot de legservice. Bent u zelf niet zo handig of heeft u er simpelweg gewoon geen zin in om zelf de hele vloer te gaan leggen? Laat het tijdens het leveren van de vloer direct installeren door onze professionals van de legservice.

Wilt u meer te weten komen over ons aanbod of de vloeren zelf komen bekijken? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij al uw vragen of bij het maken van uw keuze. Voor meer informatie of het bekijken van ons assortiment, kijk dan op; Throne