Tips – Mancave bouwen

gold rings surrounded with billiard balls

Sinds het begin van de tijd hebben mannen persoonlijke plekken nodig om te ontspannen, zich te verstoppen van de wereld en wat te drinken. En hoewel deze grotten van de eerste mens waarschijnlijk letterlijke grotten waren, zijn er in de loop van de tijd alleen ruimtes voor heren geëvolueerd en nu gevuld met de meest opwindende gadgets en gadgets die we kunnen kopen. Hier zijn 5 van de beste tips  voor het maken van mancaves die ze je kunnen leren …

Tips voor het creëren van de ultieme mancave

Zorg ervoor dat je de gebieden in evenwicht brengt

Als je een centrale pokertafel wilt – of dit nu tafelvoetbal, poolbiljart of zelfs airhockey is – ga je gang. Maar laat dat de kamer niet overweldigen. Balans is de sleutel in een mancave, aangezien het een ruimte met veel activiteiten zou moeten zijn. Gooi een bar, een bioscoop, een geluidssysteem in – je wilt opties.

Neon toevoegen

Neon is voor het grootste deel een nee-nee. Van opzichtige cocktailclubs uit de jaren 80 tot louche tafeldansbars, de connotaties zijn eerder sleaze dan stijl. Maar om de een of andere reden zijn grotten voor mensen vrijgesteld van het neonverbod. Ga zo fluorescerend als je wilt, van je naam tot je favoriete drankje.

Toon uw liefde voor sport

Je liefde voor sport wordt vaak onder controle gehouden door je partner, die liever mooie gordijnen koopt en kussens werpt dan behang met teammerken. Je mancave geeft je echter de mogelijkheid om te laten zien hoezeer je om je favoriete team geeft – terwijl je een sfeer en ruimte creëert waar je kunt genieten van het winnen.

Kies een thema

Ingelijste foto’s van sporters en gloeiende borden zijn allemaal leuk en aardig, maar als je een ingetogen persoon bent, dwing je mancave dan niet om iets te zijn dat je niet bent. Als u gewoon wilt genieten van een paar drankjes, televisie wilt kijken en af ​​en toe wilt entertainen, houd het dan simpel, koel en neem een ​​vleugje van uzelf op in de decoratie en meubels.

Gimmicks toevoegen

We zouden het nooit goed vinden om een ​​grote Pac-Man-machine in je woonkamer te plaatsen of een fruitautomaat in je eetkamer te stoppen, maar de mancave is een plek waar je je wildste dromen de vrije loop kunt laten. In feite wil 75% van de mensen precies dat doen – dus als je een full-wall virtual reality-golfsimulator in je mancave wilt plaatsen, doe het dan.

In de tuin of garage

Mancaves zijn meestal ergens een beetje uit de weg van uw hoofdgebouw. Soms betekent dit dat de garage of tuin moet worden omgebouwd, maar als je het geluk hebt om beide te hebben, waarom zou je dan niet door je mancave heen slaan en je auto een middelpunt van de hele ruimte maken? Tenzij het een verouderende Skoda is…