Aanhangers voor een goede prijs

Ben je opzoek naar een aanhanger die kwalitatief erg sterk is en voor een goede prijs? Dan ben je bij Aanhangwagendirect aan het goede adres. In het grote assortiment van Aanhangwagendirect vind je veel verschillende aanhangers. Al deze aanhangers zijn gekeurd door BOVAG. Naast aanhangers is Aanhangwagendirect ook gespecialiseerd in losse aanhanger onderdelen. Dit alles kan je vinden op de site van Aanhangwagendirect.nl

Transport aanhangers van Aanhangwagendirect

De transport aanhangers van Aanhangwagendirect zijn gespecialiseerd in het vervoeren van auto’s, machines en andere voertuigen. De eerste transport aanhanger die Aanhangwagendirect in het assortiment heeft zitten is de autotransporter. De autotransporter is zeer geschikt in het vervoeren van onder andere auto’s. Deze aanhanger heeft 10 cm hoge relingen i.p.v. de standaard borden rondom de aanhangers. Ten tweede de machinetransporter, deze is gemaakt voor het vervoeren van machines zoals een kleine graafmachine. Met de oprijklep kan je de machine gemakkelijk op de aanhanger rijden. De multitransporter is voor alles voorbestemd. Deze kan zowel een machine als een auto vervoeren, maar ook standaard lading zoals bij een plateauwagen.

Wat is het verschil tussen de plateauwagen en de bakwagen?

De bakwagen heeft de wielen naast de laadvloer waardoor de breedte van de aanhanger niet de breedte van de bak is. In tegendeel van de bakwagen bevinden de wielen zich bij een plateauwagen onder de laadvloer. Hierdoor is jouw laadvloer even breed als de breedte van de aanhanger. Ook heeft de plateauwagen borden die los van elkaar naar beneden geklapt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat het lossen en laden heel gemakkelijk gaat. 

Gesloten aanhangers

In het assortiment van Aanhangwagendirect zitten een paar verschillende gesloten aanhangers. Een aantal daarvan zijn de gesloten aanhangers van Humbaur. Humbaur is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief goede gesloten aanhangers, maar ook koelaanhangers. In het assortiment van Aanhangwagendirect zitten ook gesloten aanhangers van Anssems. De Anssems bagagewagens zijn perfect voor vakantiegangers en voor de hobbyist. De bagagewagens van Aanhangwagendirect zijn er in veel verschillende maten beschikbaar.

Kippers en motortrailers van Aanhangwagendirect

Een kipper is de perfecte aanhanger wanneer je een lading moet vervoeren vervolgens moet kiepen. Wanneer je bijvoorbeeld je tuin wilt verbouwen door middel van zand of stenen is de kipper perfect. De kipper is erg geschikt voor het vervoeren van grondstoffen. Als je een motortrailer zoekt ben je bij Aanhangwagendirect aan het goede adres. Deze motortrailers zijn heel handig om te gebruiken wanneer je je motor moet vervoeren om ergens anders een tripje te maken. Dit is allemaal te vinden bij Aanhangwagendirect. Ook voor vragen kan je bij de klantenservice van Aanhangwagendirect.nl.