4 tips om uw huis een makeover te geven

Probeer een andere opstelling

De manier waarop u alles geplaatst heeft in uw woonkamer staat waarschijnlijk al een poosje op dezelfde plek, Dan went u eraan en voelt het na een lange tijd waarschijnlijk wat saai aan en als u dan geïnteresseerd bent in een house makeover dan is de opstelling veranderen erg leuk, als het eenmaal anders staat dan voelt het weer als fris en nieuw. U kunt dan ook beslissen om bepaalde meubels te vervangen zoals misschien de bank want die speelt een grote rol.

Geef uw muren een ander tintje

Met een paar kennissen uw muren eens flink onder handen nemen in huis, dat is al een leuke activiteit en het wordt nog leuker achteraf. Door de muren een andere tint te geven,  lichtgrijs in plaats van wit bijvoorbeeld, verandert heel de sfeer in de kamer. Kies uiteraard wel een kleur die matched met het interieur!

Lekker opruimen

Het verschil tussen een tafel met veel losse voorwerpen en een opgeruimde tafel waar alles in een kastje zit is een mooi voorbeeld. Probeer dit eens met heel uw huis, zorg dat er zo weinig mogelijk voorwerpen liggen waar ze niet horen. Leg ze gesorteerd weg in kastjes bijvoorbeeld. Dan is uw huis een stuk overzichtelijker en voelt het schoner. Een kijkje nemen op de zolder of garage en alles uitzoeken kan ook voor een opgeruimd gevoel zorgen.

Rondneuzen op internet

Neem eens een kijkje voor een nieuwe stijl interieur, kijk bijvoorbeeld eens naar wat meubelzaken voor een vernieuwd interieur. Lifa Living bijvoorbeeld heeft een leuk assortiment aan hippe en luxe modellen, perfect voor makeover. En voor accessoires kun je goed terecht bij een winkel zoals Deluxa, die hebben alles wat U nodig hebt voor in huis.

Ook kan internet helpen om een inrichting te kiezen door foto albums van bijvoorbeeld hippe woonkamers te kijken om inspiratie op te doen.