Bouwkundig advies nodig?

Iedereen loopt er weleens tegenaan. Diverse ‘specialisten’ hebben zich al over een bouwkundig probleem gebogen maar niemand is met de juiste oplossing gekomen. Op dat moment wordt het tijd om bouwkundig advies in te schakelen. Je wilt immers dat een dergelijk bouwkundig probleem nu echt eens is opgelost.

Bouwkundig adviseur inschakelen

Schakel op tijd een bouwkundig adviseur in. Een bouwkundig adviseur is onafhankelijk en heeft al vaker met hetzelfde bijltje gehakt. Samen gaat hij op zoek naar de oorzaak. De oorzaak is niet altijd eenvoudig te vinden, dus hou er rekening mee dat goed werk ook kosten met zich mee kunnen brengen. Bespaar hier dan ook niet op!

Voor voorkomende bouwkundige problemen

Veel problemen die zich voordoen hebben te maken met lekkage. Water kan zich overal verstoppen. Hierdoor is het vaak zoeken naar een spelt in een hooiberg. Diverse mogelijkheden zijn er op dit op te lossen, maar deze liggen niet altijd voor de hand.

Nieuwbouwhuis

Gaat u een zelf nieuw huis laten bouwen, of koopt u nieuwbouwwoning of appartement van een aannemer? Laat u goed adviseren door diverse partijen zodat u tijdens de bouw al tijdig kan ingrijpen. Niets is vervelender om achteraf tegen problemen aan te lopen welke eigenlijk al tijdens of voor de oplevering van uw woonhuis al opgelost kunnen worden. Een bouwkundig adviseur is er dus niet alleen voor problemen maar kan u ook adviseren om problemen te voorkomen. Informeer ook eens of uw aannemer is aangesloten bij het SKW.

Een goede vakman is vaak lastig te vinden, maar als u er één vind en u twijfelt over zijn ervaringen, vraag dan om een aantal referenties en check deze.