Lockerkast nodig? Dit moet je hebben

Het industriële is nog steeds een van de belangrijkste trends in interieurdesign. De lockerkast past hier perfect bij. Het geeft je interieur een stevige, stoere uitstraling. Naast hun stoere uitstraling zijn ze ook nog eens super handig. Je lockerkast kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kluisje, kledingkast of nachtkastje.

 

Lockerkast in de slaapkamer

Gebruik de lockerkasten om je slaapkamer er cool uit te laten zien. U kunt de locker bijvoorbeeld ideaal gebruiken als nachtkastje. Of wat dacht je van de kledingkast? Door de grote hoeveelheid ruimte die de lockers bieden, kun je hier veel kleding kwijt. Daarnaast kan de locker ook als bureau gebruikt worden. Kies voor een lage opbergkast met daaronder meerdere vakken. Hier kun je gemakkelijk boeken en andere spullen in opbergen.

Grote opbergkasten zijn zeer geschikt voor het opbergen van kinderspeelgoed etc. Dankzij de vele vakken maak je hem gemakkelijk en overzichtelijk schoon, dus als je iets nodig hebt, hoef je niet de hele kast op zijn kop te zetten.

 

Je hebt ook kleinere lockerkasten,, die perfect zijn als dressoirs of tv-kasten. Je verbergt de snoeren er gemakkelijk in en er is genoeg ruimte om dingen te ordenen. Zet er een paar mooie versieringen op om het echt in het oog te laten springen! De lockers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een locker die bij jouw kamer past. De witte lockers staan ​​prachtig in het Scandinavische interieur. Heb je een wat meer klassiek interieur? Ga dan voor een zwarte lockerkast zoeken. Dat past daar heel goed bij. Heb je dat stoere industriële interieur, dan zijn metallic grijze opbergkasten de perfecte match. Gelukkig is het onderhouden van je locker heel eenvoudig. Heb je iets geknoeid? Geen probleem, veeg hem gewoon af met een vochtige doek en droog hem daarna weer af. Dat is het. De locker vraagt ​​weinig onderhoud en kan lang gebruikt worden. Zo kun je lang blijven genieten van je mooie lockerkast!