Waarom kiezen voor een nieuw dekbedovertrek

Heb je zin om een dekbedovertrek van Essenza aan te schaffen? Daar krijg je vast en zeker geen spijt van. Deze dekbedovertrekken hebben een aantal fantastische eigenschappen.

Mooie designs

Als het gaat om eigenschappen dekbedovertrek Essenza, dan denk je al snel aan de prachtigste designs. In eerste instantie vallen dan de mooie bloemen op. Grote, kleine en allerlei verschillende kleuren. Houd je van een romantische sfeer in je slaapkamer, dan past zo’n dekbedovertrek natuurlijk uitstekend. Toch is dat niet het enige dat Essenza te bieden heeft. Sommige mensen hebben het liefst zoveel mogelijk rust in de slaapkamer. Dan kan een effen overtrek heel geschikt zijn. Deze zijn er in allerlei verschillende kleuren. Het leuke aan deze dekbedovertrekken is dat ze heel vaak omkeerbare dessins hebben. Zo kun je regelmatig afwisselen.

Hoge kwaliteit

Een uitstekende kwaliteit is zeker een van de eigenschappen van dekbedovertrek Essenza. Er wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit. Dat voel je absoluut tijdens het slapen. En je ziet het ook aan het overtrek. Het katoen-satijn geeft het overtrek een mooie glans. Ook is dit materiaal lekker zacht. Ideaal voor in een bed natuurlijk. Je hebt dus echt een luxe uitstraling als je voor dit merk kiest. Ook ben je duurzaam bezig, want de dekbedovertrekken gaan lang mee. 

In allerlei maten verkrijgbaar

Essenza heeft overtrekken in veel verschillende maten. Misschien zoek je een overtrek voor een 1-persoons dekbed. Dat is zeker mogelijk. Ook daarin heb je nog keus als het gaat om de lengte. Natuurlijk zijn er ook dekbedovertrekken voor tweepersoonsbedden verkrijgbaar. Wellicht wil je een extra groot overtrek omdat je een lits-jumeaux hebt. Ook dat is eenvoudig te regelen. Prettig zijn de dubbel doorlopende instopstroken. Hierdoor kun je het overtrek ook gebruiken bij een boxspring. 

Luchtdoorlatend

Omdat de dekbedovertrekken van Essenza voor 100% van katoen-satijn zijn gemaakt, vallen ze heel soepel om je lichaam. Ook zijn ze luchtdoorlatend en vochtabsorberend. Dat is voor iedereen lekker, maar zeker ook voor mensen die het snel warm hebben in bed. Je zult zien dat je onder zo’n overtrek geniet van een geweldig slaapcomfort. De luxe van een hotel in je eigen slaapkamer. Zo eenvoudig is het bij Essenza. 

Grote kans op goede nachtrust

Je kunt, als het gaat om eigenschappen dekbedovertrek Essenza, wel zeggen dat de kans op een goede nachtrust heel erg groot zijn. Wie slaapt er nu niet lekker onder zo’n luxe overtrek met zulke fantastische eigenschappen. De overtrekken zijn zowel online als in fysieke winkels te koop.