Zo creëer je een beter interieur voor jouw huis

Het is voor een aantal mensen heel makkelijk om een huis helemaal aan te passen naar hun eigen smaak, terwijl er ook een groep mensen is die hier totaal geen idee van hebben. Herken jij jezelf hierin? Niet getreurd, want wij hebben wat tips om jouw huis wat gezelliger te maken. Er zijn geen vaste regels die gevolgd moeten worden, dus doe vooral wat het beste bij jou past. Bij Rebel House vind je alles wat jij in je huis kan zetten, van grote banken tot nachtlampen.

 

Must-have woonaccessoires

Er zijn genoeg dingen die je in je kamer neer kan zetten, maar wat is er nou écht handig om te hebben? 

Het is natuurlijk heel slim om een klok aan de muur te hangen en wat leuke schilderijen, maar wat er zeker uit zal springen is een design spiegel. Bij Rebel House zijn er een hele hoop verschillende spiegels waar je uit kan kiezen. Niet alles hoeft aan de muur te hangen uiteraard. Denk hierbij aan vloerkleden, of plaids en kussens die je op de bank kan leggen. Ook wat kleinere spullen zijn aan te raden, zoals bloempotten met daarin je favoriete planten.

Tips om op te letten tijdens het inrichten

Hieronder kan je wat extra tips vinden die je kunt gebruiken voor het inrichten van jouw kamer. Mocht je nou hele leuke meubels hebben die je graag in de spotlights zet, zorg er dan voor dat je voldoende licht hebt, zodat het er echt een speciale plek van wordt.

Gebruik de ruimte

Het is hartstikke leuk om heel erg veel spullen te verzamelen, maar let er op dat het niet te vol wordt. Zorg voor voldoende ruimte tussen je meubilair, om te voorkomen dat je kamer er een stuk kleiner uitziet dan het in werkelijkheid is. Vergeet ook niet hoe groot de ruimte écht is. Ook al ziet die ene bank er leuk uit, als het niet past, is dat hartstikke zonde.

Kunst Bezichtiging

Mocht je verschillende soorten kunst aan je muur willen hangen, wees er dan van bewust dat het een beetje op dezelfde hoogte hangt. Het slimste is het om het op ooghoogte op te hangen, zodat iedereen ervan kan genieten. Je wilt natuurlijk dat iedereen het ziet!

Kleurenpalet

Alles dezelfde kleur, of juist alles door elkaar heen? Probeer beiden te vermijden! Alles in dezelfde stijl kan ervoor zorgen dat het te druk wordt. Zorg een beetje voor wat contrast tussen twee thema’s, zoals industrieel en landelijk. Mocht het uiteindelijk er toch niet zo leuk uit zien als je had gehoopt, probeer het in een andere kamer. Is dat ook niet wat je wilt? Dan maak je er misschien iemand anders wel heel erg blij mee.

 

Hou het een beetje bij jezelf

Het is heel leuk om zoveel mogelijk leuke en mooie meubels in je huis te hebben, maar niks is zo leuk als iets van jezelf. Denk hierbij aan zelfgemaakte spullen, souvenirs en leuke foto’s. Hierdoor wordt heel je huis een stuk persoonlijker en kan je jezelf wat sneller thuis vinden. Bij Rebel House zijn er genoeg mooie fotolijstjes om jouw favoriete herinneringen in te kunnen bewaren. Wees niet bang om stukken van jezelf neer te zetten, wees er trots op en laat andere mensen het bewonderen!