Zo richt jij je logeerkamer in

Veel mensen die een logeerkamer hebben, zullen zich herkennen in het feit dat het vaak als rommelhok gebruikt wordt. Eigenlijk is dat zonde, want je kunt veel meer uit deze ruimte halen als je er wat meer aandacht aan besteedt. Zo kun je de ruimte gebruiken om gasten te laten slapen, er een ontspanningsruimte voor jezelf van maken of een speelkamer voor de kids. Door slim om te gaan met de ruimte die je hebt, haal je veel meer uit je logeerkamer! In deze blog bespreken we een aantal manieren om je logeerkamer praktisch in te richten.

Een slaapbank

In een logeerkamer kan een bed natuurlijk niet ontbreken. Een bed neemt veel ruimte in. Om praktisch om te gaan met de ruimte die je hebt, is het slim om af te stappen van je traditionele gedachte. Een slaapbank kan hier een prima oplossing voor zijn en is ook nog een multifunctioneel. Wil je écht iets moois maken van je logeerkamer? Ga dan voor een design slaapbank.

Opbergplek

Gebruik je je logeerkamer op dit moment als rommelhok? Dan is het verstandig om een kast aan te schaffen, zodat alles tenminste niet meer verspreid over de kamer is. Door alles slim op te bergen in een daarvoor bedoelde kast, oogt de ruimte al een stuk rustiger en kun je er op een comfortabele manier meer tijd doorbrengen. Niemand zit graag in een rommelhok, toch?

Werk- of studieplek

Om de ruimte efficiënt in te richten, kan het een idee zijn om een bureau te plaatsen in je logeerkamer. Zo kun je – als er geen gasten over de vloer zijn – de ruimte ideaal gebruiken om in te werken of te studeren. Ideaal als je thuis wilt werken, maar je geen rust kunt vinden.

 

Zo zie je maar dat je een logeerkamer efficiënt in kunt richten en op die manier ook voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Ga jij je logeerkamer omtoveren tot multifunctionele ruimte?