Grote wandklok

De grote wandklok is weer helemaal terug. En dan niet zozeer om ons op de hoogte te brengen van de tijd, maar vooral als eyecatcher voor in je woonkamer. Vooral ter decoratie dus. Wat betreft het aangeven van de tijd is de grote wandklok al lang en breed voorbijgestreefd door de smartphone, ter decoratie is en blijft de grote wandklok echter onovertroffen.

Alle stijlen en dus geschikt voor elke woonkamer

De grote wandklok maakt van die ene muur waar je niets mee kunt toch iets fraais en bovendien is een grote wandklok behalve mooi ook nog eens functioneel. Je weet immers steeds hoe laat het is. Je hoeft je er overigens geen zorgen over te maken of er wel voldoende grote wandklokken zijn en of er wel grote wandklokken zijn die passen bij jouw interieur. Want de grote wandklok is er in alle stijlen en dus geschikt voor in elke woonkamer. Rond, van hout of in de vorm van een vliegtuig; je kunt het zo gek niet bedenken als het om het aanbod van de grote wandklok gaat.

Klok en kompas in een

Wil je een warme uitstraling, ben je op zoek naar een grote wandklok van hout en heb je weleens een minimalistische grote wandklok gezien? Ook zo’n prachtige uitvoering met slechts twee wijzers en de kale muur als wandplaat. Je hebt de grote wandklok in metaal, brons en in Chrome, met opvallend uurwerk en wandklokken met bewegende tandwielen of een geïntegreerd kompas.

Blijf kijken naar bewegende delen

Meer dan ooit is de grote wandklok vooral eyecatcher in elke ruimte, de aandacht wordt meteen naar de grote wandklok getrokken en dit heeft als voordeel dat je nooit meer ergens te laat zult verschijnen. Er zijn uitvoeringen van de grote wandklok met zoveel bewegende delen, dat je er wel uren naar kunt kijken. Hoe bijzonder is dat.

Een grote wandklok die past bij je stijl

Iedereen kent wel van die witte, lelijke muren die je een doorn in het oog zijn. Door voor een grote wandklok te kiezen breek je de muur en wordt het zomaar de mooiste muur van je huis. Je kiest de grote wandklok in de kleuren die ook op een andere manier in je interieur terugkomen, zoals je ook een klok koopt die aansluit bij de door jou gehanteerde stijl.

Geef je huis een andere uitstraling

Hoewel iedereen tegenwoordig met een smartphone in de hand leeft, zul je toch steeds naar de klok kijken die je wat betreft de tijd ook nadrukkelijk met de neus op de feiten drukt. Het is bijzonder verstandig om als je plannen hebt om een grote wandklok te kopen niet te besparen en dus niet altijd voor de goedkoopste te kiezen. Kiezen voor een grote wandklok is een doordachte keuze en dus wil je jarenlang plezier hebben aan je grote wandklok. Met een goedkopere versie bestaat de kans dat je zeer regelmatig wéér een nieuwe wandklok aan de wand staat te bevestigen. Dat wil jij niet en dat is bovendien niet goed voor de wand. Met een grote wandklok sla je meerdere vliegen in een klap en krijgt je huis een heel andere uitstraling.