Handige budgettips voor als jij voor het eerst op jezelf gaat wonen

Ga jij eindelijk op jezelf wonen? Misschien ben je wel begonnen met studeren en ga je in de grote stad wonen. Of je ouders hebben je het huis uit getrapt. In ieder geval je hebt weinig geld en bent op zoek naar handige tips om geld te besparen. Of het nu gaat om meubels kopen of goedkope boodschappen doen. Wij weten er alles vanaf! Daarom proberen we jou te helpen met een paar handige tips. 

 

Koop je meubels bij de kringloop

Hier vind je prachtige handige meubels voor een goedkope prijs. Een bekende kringloopwinkel in rataplan. Zij hebben meerdere vestigingen. Maar als je online op google zoekt zul je een kringloopwinkel vinden bij jou in de buurt. Je kan hier banken, kasten, tafels, stoelen en lampen vinden. Alles is tweedehands maar voor een zeer goede prijs. Een andere plek waar je kunt zoeken voor goedkope tweedehands meubels is Marktplaats. 

 

Doe je boodschappen bij de LIDL

Als jij constant je boodschappen blijft doen bij een Albert Heijn dan zul jij veel meer geld kwijt zijn. Daarom is het verstandiger om je boodschappen te doen bij de LIDL. Daar is alles super goedkoop. Je zal wekelijks tientallen euro’s besparen hiermee. Ook kun jij op zoek gaan naar een plaatselijke buurt supermarkt of bakker. Hier kun je vaak heerlijk eten halen voor de hele week. En ook nog voor een lagere prijs. 

 

Bespaar energie kosten

Zorg dat je niet teveel energie verbruikt. Dit kan komen door te lang douchen of je verwarming te hoog aanzetten. Aan het eind van de maand wil je niet schrikken van een hoge energie rekening. Schakel al je elektronische apparaten uit voordat je de deur uitgaat. Kijk ook voor het aanschaffen van een koelkast of hij energiezuinig is. Het liefst wil je producten met energielabel A. inspiratie123.nl heeft meer tips over energiebesparing.