Kiest u ook voor een luxe gietvloer?

Een luxe gietvloer, wie wil dat niet? Steeds meer particuliere en bedrijven kiezen voor een dergelijke vloer. Een gietvloer straalt luxe uit en is ook nog eens comfortabel. Daarnaast zijn ze slijtvast, naadloos en kennen een enorm lange levensduur. Er is geen andere vloer die langer mee gaat dan een gietvloer. Als bedrijf kunt u zelfs uw logo in de vloer laten aanbrengen. Dit zal leiden tot verbaasde reacties van klanten en relaties die bij u op bezoek komen.

Kosten luxe gietvloer

Wat kost een luxe gietvloer nou eigenlijk? Als het gaat om de kosten is het belangrijk om te kijken naar het totale oppervlak in vierkante meters. Hoe groter het oppervlak, des te hoger de kosten zullen uitvallen. Het is wel zo dat de kosten per vierkante meter lager worden naarmate u meer afneemt. Daarom kan het interessant zijn om een luxe gietvloer samen te kopen. Wellicht kent u een bedrijf in de omgeving die samen met u de vloer wil kopen. Als het om een particuliere aankoop gaat heeft u wellicht familieleden of kennissen die interesse hebben in een gietvloer. Door samen te kopen kunt u veel geld besparen.

Vrijwel onderhoudsvrij

Een luxe gietvloer heeft weinig onderhoud nodig. Het enige dat af en toe moet gebeuren is het schoonmaken van de vloer. Dit is overigens bijzonder eenvoudig, als u er zelf niet uit komt kunt u ook de hulp van een specialist zoals Gietvloer Rotterdam inschakelen. Het grove stof verwijderd u met een stofzuiger. Daarna dweilt u de luxe gietvloer met heet water, deze zal er vervolgens weer als nieuw uit zien.