Baak werkschoenen de perfecte veiligheidsschoen voor iedere situatie

Werkschoenen beschermen je voeten tijdens je werkzaamheden. Daarnaast zorgen ze voor voldoende steun en comfort zodat je je werk optimaal kunt uitvoeren. Welke werkschoenen je het beste kunt kiezen? Dat is afhankelijk van de sector waarin je werkt en je werkzaamheden. In de collectie van Baak vind je werkschoenen die perfect passen bij jouw wensen. Hieronder lichten we een aantal varianten en modellen voor je uit.

Sportieve werkschoenen

Sportieve werkschoenen zijn ideaal voor sectoren waarin het dragen van (lichte) werkschoenen raadzaam of verplicht is. De sportieve werkschoenen lijken qua uitstraling veel op sneakers, maar bieden wel de bescherming en de ondersteuning die vereist is op de werkvloer. Je kunt met deze sportieve werkschoenen veilig en comfortabel werken, maar je ook prima op straat vertonen. Onder andere de Svea werkschoenen voor dames van Baak zijn een aanrader als je zoekt naar een lichte en sportieve werkschoen.

Stevige werkschoenen

De stevige werkschoenen van Baak zitten super comfortabel, ook als je lange tijd achter elkaar moet lopen of staan. De schoenen bieden stabiliteit, controle en een goede support aan je voet. Dankzij de anti-slip zool en de stalen neus blinken de schoenen bovendien uit in veiligheid. In de collectie van Baak vind je meerdere schoenen die aan deze eisen voldoen zoals de Bruno werkschoenen. Het model Bruno is zowel in een hoge als een lage variant verkrijgbaar. Andere populaire modellen zijn Stanley en Brooklijn (voor heren).

Extra robuuste werkschoenen

Tot slot vind je in het assortiment van Baak extra robuuste werkschoenen zoals het model Maverick. Dit type werkschoen is speciaal ontworpen voor mensen die buiten, onder extreme weersomstandigheden, hun werk uitvoeren. De werkschoen is waterdicht, ademend en beschikt over een zool die bestand is tegen temperaturen tot -30. De werkschoenen bevatten bovendien reflecterende details, waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld het uitvoeren van wegwerkzaamheden.