Een mooi stopcontact

Tijdens het verbouwen van een woning wordt vaak vooral gepraat over de kleur van de muren en men vergeet al snel om rekening te houden met de stopcontacten. Vroeger hadden we vooral lelijke opbouw stopcontacten in huis, maar tegenwoordig heb je allemaal mooie designs inbouw stopcontacten voor in je woning. Tijdens het verbouwen van je woning is het dus belangrijk om te kijken wat voor stopcontacten jij in je woning wilt hebben.

Inbouw stopcontact op opbouw stopcontact?

Tegenwoordig is een stopcontact niet alleen bedoelt voor stroom, maar het moet ook passen in het design van je woning. De meeste mensen willen dan ook dat de muren in hun woning helemaal glas en strak zijn. Een opbouw stopcontact is dus in de meeste gevallen niet wat men zoekt. Wanneer je de inbouwruimte in de muur hebt, dan is het dus verstandig om een inbouw stopcontact te kopen.

Het design van het stopcontact

Tegenwoordig zijn er stopcontacten in allerlei soorten en kleuren. Heb je een gekleurde muur? Dan kan het mooi zijn om de schakelaars in jouw woning aan te passen naar een passende kleur. Deze kleine details kunnen dan ook een groot effect hebben op de stijl van jouw woning. Het is een kleine keuze die grote impact kan hebben. Ook zien we vaak dat er zwarte stopcontacten worden gebruikt in moderne woningen.

Net wat extra

Een stopcontact is natuurlijk bedoelt om stroom te tappen. Echter zien we dat men steeds vaker wat extra’s wilt. Zo heb je tegenwoordig een stopcontact met USB. Met dit stopcontact kan je direct uit de muur je telefoon opladen. Dit is niet alleen een stuk compacter, maar meestal ook een stuk sneller.

Foto Van Stopcontact