Je beste werknemers binnen handbereik

Waar je bedrijf ook gevestigd is, soms is je beste werknemer woonachtig op uren reisafstand. Af en toe is dat op lossen door een OV-abonnement of een leaseauto. Maar de reistijd kan problemen opleveren, als je werknemer lange dagen maakt, snel ter plaatse moet kunnen zijn en vooral alert moet kunnen reageren. Het loont dan ook de moeite om personeelshuisvesting te regelen. Een aantal voordelen:

  • Personeel hoeft minder ver te reizen en arriveert uitgeslapen op de werkvloer.
  • Het scheelt in de reiskosten, files worden vermeden.
  • Mocht je een extra opdracht hebben of eentje die plotseling tussendoor komt, dan kun je meteen beroep doen op je personeel.


In de afgelopen jaren zagen we veel rijtjeshuizen bewoond worden door meerdere personeelsleden. Dit leidde soms tot vervelende situaties. Dat kwam dan doordat er geen permanent toezicht was en het onderhoud van de huizen de verantwoordelijkheid was van jou als werkgever. Maar daar heb je als werkgever eigenlijk geen tijd voor.

En wees eerlijk:
Welke arbeidsmigrant zit er te wachten op rijtjeshuizen waarbij ze voor technische problemen dagen moeten wachten op een oplossing? En welke woonwijk ziet zulke huisvesting arbeidsmigranten enthousiast tegemoet?


Het kan beter, ook als jij je bedrijf vóór laat gaan.


Heb je er wel eens aan gedacht dat het ook anders kan? Je kunt deze zorg om je werknemers uitbesteden middels een all-inclusive concept op basis van logies. Bedrijven dit dit regelen, zorgen onder meer voor het technische beheer van de woningen, maar ook voor het toezicht op de woningen. Daardoor blijven deze goed verzorgde woningen in uitstekende staat verkeren en zijn ze een neutraal onderdeel van de woonwijk. Er zijn diverse huurmogelijkheden, vast en flexibel. Dus je kunt kiezen voor wat bij jouw bedrijf het beste past. Zo ben jij écht met jouw bedrijf bezig en bekommeren wij ons om de personeelshuisvesting van jouw arbeidsmigranten.Huiseigenaar en een tijd naar het buitenland?


Voor huiseigenaren die hun huis niet onbeheerd en onbewoond achter willen laten, is de verhuur voor huisvesting arbeidsmigranten een oplossing. Je verhuurt je huis aan een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Zij zorgen goed voor je huis, wat betreft het onderhoud, houden permanente controle op jouw huis en regelen de gehele personeelshuisvesting voor je. Hierdoor heb je geen gedoe met papierwerk en levert je huis, ook als jij er niet bent, je maandelijks geld op.

Bron: Homeflex.nl