Overzicht van verhuurders bij Opslagmarkt

Seizoen kleding, wintersportbenodigdheden, kampeerspullen, de bungalowtent, oude administratie die nog niet weg kan: iedereen kent wel zaken die veel ruimte in beslag nemen. Tijdelijk elders opslaan is een uitkomst maar waar vind je zo’n extra ruimte? De Opslagmarkt biedt uitkomst. Op deze site worden alle aangeboden opslagruimtes overzichtelijk verzameld, dus ook bij jou in de buurt. Voer eenvoudig een zoekopdracht voor jouw locatie in en de Opslagmarkt laat in één oogopslag zien welke ruimtes er in jouw omgeving beschikbaar zijn om te huren. Daarbij wordt ook weergegeven om wel type opslagruimte het gaat. Dit kan een garagebox zijn, maar ook een stalling voor een motor, auto, boot of caravan.

Hoe werkt de Opslagmarkt?

Bij de Opslagmarkt kun je ruimtes huren maar ook aanbieden voor de verhuur. Zij fungeren dus eigenlijk als tussenpersoon voor beide zijdes. Vraag en aanbod worden door de Opslagmarkt nader tot elkaar gebracht. Een potentiële huurder wordt in contact gebracht met de verhuurder om over een eventueel huurcontract te onderhandelen. Het contact verloopt dus verder zonder enige bemoeienis van de Opslagmarkt. Natuurlijk zijn ze wel bereikbaar voor eventuele vragen, informatie en bij onduidelijkheden over huren of verhuren. Bij hen kunnen zowel particulieren als commerciële bedrijven terecht als het gaat om het verhuren van een ruimte. Dit kan dus een leegstaand bedrijfspand zijn of een hal maar ook een particuliere garagebox. Je maakt met een geïnteresseerde zelf afspraken met betrekking tot de huurtermijn, prijsafspraken en ingangsdatum bijvoorbeeld. De Opslagmarkt bemiddelt voor huur en verhuur in het gehele land.

Het delen van een gezamenlijke ruimte

Bij de Opslagmarkt is het ook mogelijk om een ruimte te delen met een andere geïnteresseerde. Hierbij kan het gaan om een hobbyruimte. Stel dat je graag schildert of oude meubels opknapt. In de eigen woning is er geen ruimte om je hobby uit te voeren. De Opslagmarkt brengt je in contact met iemand die in een soortgelijke situatie zit. Samen, of met meerderen, deel je de kosten voor een hobbyruimte waar je allen gebruik van kunt maken. Zo heb je tijdens het uitoefenen van je hobby ook sociale contacten en kun je samen ervaringen delen. Meer weten over de Opslagmarkt? Neem gerust contact op.