Wat is een betonpoer met HWA?

Een betonpoer met HWA is een betonpoer die voorzien is van een hemelwaterafvoer. Dit zorgt er eigenlijk voor dat het regenwater dat van bijvoorbeeld je dak stroomt direct in de riolering terecht komt. Hierbij dient er een afvoerbuis of koppelstuk op de betonpoer met HWA te worden aangesloten. Dit is dus een ideale fundering voor je stalen terrasoverkapping. Het wordt wel aangeraden om de betonpoer met HWA niet voor houten bouwwerken te gebruiken omdat het water er doorheen stroomt en hout hier niet goed tegen kan. Beton daarentegen is een erg sterk en duurzaam materiaal dat tegen alle weersinvloeden kan. Vandaar dat dit materiaal dus ook erg geschikt is als betonpoer. Het is stevig en duurzaam wat er ook voor zorgt dat het de druk van je bouwwerk op zich neemt zodat het bouwwerk ook bij een flinke wind stevig blijft staan.

Een betonpoer met HWA kopen

Bij de betonpoerengigant kun je supersnel een betonpoer met HWA laten leveren. Vaak heb je de betonpoer al binnen een werkdag thuis geleverd. De betonpoer met HWA bij de Betonpoerengigant heeft de afmeting 21x21x28 centimeter en heeft een hemelwaterafvoer van 80 millimeter. Ook is de betonpoer met HWA voorzien van vier schroefhulzen M8. Je kunt bij de betonpoer ook eenvoudig een funderingstegel bestellen, zodat je zeker weet dan de betonpoer niet verzakt. Bij de Betonpoerengigant maken ze de betonpoeren in eigen fabriek, waardoor je altijd topkwaliteit en service kan verwachten. Ook zijn ze hierdoor een stuk goedkoper en kunnen ze ook maatwerk aanbieden. Als je de betonpoer met HWA voor 12 uur besteld heb je hem vaak al de volgende werkdag in huis. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om de betonpoer op te halen in de winkel in Lunteren.

Betonpoer met HWA plaatsen

Een betonpoer met HWA plaatsen is iets ingewikkelder dan een normale betonpoer te plaatsen. Vaak zijn dit specialisten die het aansluiten. Het basisprincipe blijft natuurlijk hetzelfde alleen het regenwater moet met de afvoerbuis of koppelstuk goed naar de riolering toelopen. Mocht je het toch zelf willen doen of heb je er vragen over dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten bij de Betonpoerengigant. Ze helpen je graag verder met advies of je eventuele vragen.