Is het moeilijk om een rond boxkleed te vinden?

Wist je dat een ronde box vandaag de dag hip is? In veel woon- en babymagazines, evenals op Instagram-accounts van beroemdheden, zien we steeds vaker ronde babyboxen voorbij komen. Maar is een ronde box wel handig? Zijn er wel voldoende accessoires te vinden voor dit soort boxen, bijvoorbeeld een boxkleed? Ja hoor, dat is geen probleem. Je vindt hier gemakkelijk een rond boxkleed van de beste kwaliteit! 

Rond boxkleed: afmetingen en materialen

De standaard maat voor een ronde box is een diameter van 90 cm. De belangrijkste aanbieders van boxkleden hebben niet stilgezeten en hebben ondertussen een mooi assortiment aan ronde boxkleden met deze afmeting. Wanneer je op zoek gaat naar een rond boxkleed, dan raden we je aan om uit te kijken naar kleden met een polyester vulling en een zachte katoenen buitenkant. Het katoen kan eventueel gemengd zijn met andere kwalitatieve materialen, zoals acryl of polyester. Je kunt deze boxkleden bovendien krijgen in diverse stijlen en looks. We zullen hieronder enkele bijzondere looks uitlichten. 

Rond boxkleed met een retro-look

Ben je fan van de retro-look? Dat is een geliefde uitstraling voor baby-uitrusting. Deze look kun je ook terug laten komen in het rond boxkleed. Dat doe je door voor een kleed te kiezen in de vorm van gebreid rib corduroy. Het voelt tegelijkertijd lekker zacht aan, zodat het comfortabel is voor je kindje. Mooie kleuren voor een dergelijk boxkleed zij bijvoorbeeld: een caramel kleur, kiezelgrijs of wit. Het voordeel van deze retro-look en deze kleuren is dat ze goed staan in eigenlijk elk soort interieur. Daarbij doet het extra warm en knus aan!

Een trendy en glinsterend boxkleed
Wanneer we het over boxkleden hebben, dan denken de meeste mensen meteen aan zachte en matte kleuren. Het kan ook anders! Er zijn tegenwoordig ook trendy en glinsterende kleuren voor een rond boxkleed. Kies bijvoorbeeld voor een boxkleed met een uitgebreide rand, die je baby’tje nog meer bescherming biedt. Je kunt dan kiezen voor een rand in een glinsterende kleur, zoals koper-honey of goud-ivoor. Het zachte liggedeelte is dan wit of lichtgrijs. Door de lichte schittering van de rand wordt de box het echte middelpunt van de kamer. Met wat bijpassende accessoires is het plaatje helemaal compleet!

Verfraai de ronde box met bijpassende accessoires

Wie kiest voor een ronde box, is meestal iemand met oog voor detail en gevoel voor stijl. Dan ben je naast een hip rond boxkleed, mogelijk ook op zoek naar leuke accessoires. Ook daarvoor ben je hier op de juiste plek. Denk bij accessoires voor in de box onder meer aan een muziekmobiel, leuke knuffels, speendoekjes en rammelaars in dezelfde kleuren en stijl. Het is ook een aanrader om een opbergbox in dezelfde kleur als het boxkleed te kiezen voor naast de box. Dat is lekker praktisch voor het opbergen van de speeltjes in de box. Door alles perfect op elkaar af te stemmen, creëer je een mooi geheel!