Helemaal los met plakletters op de muur

Muurstickers: één van de woontrends van nu. Saaie muren zijn echt verleden tijd met alle verschillende plakletters die verkrijgbaar zijn. En het mooie is: je kunt je helemaal laten gaan en alle teksten die jijzelf mooi vindt maken.

‘Wat hangen we aan de muur? Dat is vaak de vraag nadat je je muren weer lekker fris geschilderd hebt. Alles ziet er weer als nieuw uit, maar er mist nog wat. Precies! De aankleding. Een mooie tekst met plakletters op de muur is dan misschien wel dé oplossing. Simpel en snel aan te brengen. Iedereen kan het.  Je vindt online verschillende bedrijven waar je eenvoudig je eigen tekst ontwerpt en stickers bestelt. Ga maar lekker los op al die verschillende creaties.

Spreuk op de muur

Je kent ze wel. Prachtige spreuken die je inspireren of levenswijsheden die je bij je draagt. Soms kom je er een tegen die echt helemaal bij jou past. Daar kun je wat jou betreft niet vaak genoeg aan herinnerd worden. Hoe mooi is het dan om juist die tekst terug te zien in je woonkamer, keuken, slaapkamer of een ander vertrek in je huis. Door te spelen met de letters, bijvoorbeeld met het gebruik van verschillende lettertypes, krijg je een speels en stijlvol geheel.

Naamstickers

Een andere variant waar veel voor gekozen wordt, is de naamsticker. Leuk om bijvoorbeeld de muren van een kinderkamer mee te versieren. Dit zie je ook vaak terug op muren bij (thuis)kantoren. De naam van je bedrijf, of gewoon thuis bij je werkplek bijvoorbeeld.

Muurstickers verwijderen

Het leuke van de moderne muurstickers is dat ze eigenlijk tegengestelde eigenschappen hebben. Je wilt dat ze blijven plakken, maar ook dat ze weer makkelijk te verwijderen zijn. Het laatste wat je wilt is dat je je pas opgefriste muur nóg een keer moet sauzen. Nou, met de nieuwste plakletters hoeft dat niet. Ze hechten goed en laten geen sporen achter als je ze weer verwijdert. Je kunt ze zelfs hergebruiken! Handig voor als je raakt uitgekeken op een tekst. In dat geval kun je natuurlijk nieuwe letters bestellen, maar een leuke uitdaging is ook om met de bestaande plakletters weer wat nieuws te maken. Daarmee verras je jezelf. En je visite!