3 redenen waarom jij nooit een dakinspectie over moet slaan

Lap jij regelmatig de ramen, stofzuig jij iedere week je huis en maak je de badkamer altijd grondig schoon? Dan is de kans groot dat jouw woning er spic en span uitziet! Desondanks vereist een eigen huis veel meer onderhoud dan het schoonhouden en -maken van de binnenruimte, aangezien er ook veel komt kijken bij het onderhouden van de buitenkant. Zo laten sommige mensen hun woning eens in de zoveel jaar zandstralen, terwijl anderen een schilder elke vijf jaar langs laten komen. Echter, één belangrijk aspect van de woning is nog vergeten, te weten het dak. Een dak boven je hoofd hebben is uiteraard uitermate prettig, maar deze moet wel in de gaten gehouden worden. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder om de redenen te lezen waarom je nooit een dakinspectie over moet slaan.

Reden 1: inzicht in de staat van je dak

Zou jij wel eens willen weten wat de staat van jouw dak is? Dan is een dakinspectie geen overbodige luxe. Door een dakinspectie uit te laten voeren, ben jij namelijk direct op de gebreken die jouw dak mogelijk vertoont. Misschien is er wel een dakpan gescheurd, is er een probleem met de afvoer van het regenwater of is er schade opgetreden door vorst. Wanneer je hier echter geen aandacht aan besteedt, is de kans groot dat er vroeg of laat schade op kan treden met alle gevolgen van dien. 

Reden 2: een dakinspectie bij Dakbeheer Hermans is gratis

Zie jij op tegen hoge kosten voor het laten uitvoeren van een dakinspectie? Geen zorgen! Bij Dakbeheer Hermans is deze dakinspectie namelijk helemaal gratis. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

Reden 3: advies op maat

Wanneer je bovendien een dakinspectie door Dakbeheer Hermans aanvraagt, zul je een advies op maat ontvangen over jouw dakbeheer. Op die manier kun je de nodige vervolgstappen treffen indien nodig.