Garagedeuren met loopdeur

Zo veel wensen, zo veel deuren. Gebruikt u uw garagedeur regelmatig om doorheen te lopen, dan is het erg vervelend uw garagedeur steeds volledig te moeten openen en sluiten. Een garagedeur met loopdeur biedt dan uitkomst.

Garagedeur met geïntegreerde loopdeur

Een loopdeur kan voor u worden opgenomen in de sectionaaldeur (elektrische garagedeur). Dat is een goede optie wanneer u op zoek bent naar een garagedeur met automatische bediening. Wilt u lopend of met fiets passeren, dan gebruikt u de loopdeur. Moet de deur helemaal geopend worden, bijvoorbeeld omdat u uw auto in- of uit wilt rijden? Dan schuift de garagedeur als één geheel naar boven, inclusief uw loopdeur.

Loopdeur naast uw garagedeur

Beschikt uw garagegevel over voldoende breedte? Dan kunt u ook kiezen voor een garagedeur met een loopdeur daarnaast. Different Doors is gespecialiseerd in maatwerk ontwerpen in zowel onderhoudsvrije materialen als in iedere gewenste houtsoort. Samen met u ontwerpen we een garagedeur met aparte loopdeur geheel naar uw eigen wens en stijl. Desgewenst kunnen we zelfs uw voordeur of achterdeur voor u ontwerpen, zodat ook deze in dezelfde stijl als uw garagedeur en loopdeur worden uitgevoerd.

Alternatieve soorten garagedeuren

Wanneer u op zoek bent naar een garagedeur die u eenvoudig lopend of met fiets kunt gebruiken, zonder deze geheel te openen, zijn er ook nog andere opties. Openslaande garagedeuren bestaan uit twee losse deuren, waarvan u er desgewenst één als loopdeur kunt gebruiken. Een andere optie is de zijwaartse sectionaaldeur, die niet verticaal opent maar juist opzij schuift. Daardoor hoeft u lopend of met uw fiets nooit de volledige garagedeur te openen.

Uw garagedeur met loopdeur ontwerpen

Different Doors is gespecialiseerd in maatwerk garagedeuren van onderhoudsvrije materialen en van hout. Voor elk type garagedeur kunt u bij ons terecht, zo ook voor uw garagedeur met loopdeur!